Hovudside

Innkjørsel Patrol Instruksjoner

by Walther

Oppkjørselen patrulje er et trådløst varslingssystem som varsler deg når noen kommer opp innkjørselen. Det er annonsert på TV og på Internett. Systemet er bygd opp av to elementer, trådløse senderen og mottakeren. Plassere sensoren utenfor og mottakeren innsiden.

Sensor


Sensoren, eller senderen, er vanntett og bør plasseres på en postkasse post eller garasje vegg i en høyde på 4 meter. Fire føtter vil stoppe eventuelle falske signaler som sendes fra bakken. Sensoren kan overvåke et område på 20x30 meter. Rekkevidden til mottakeren er 400 meter i åpne områder. Så trekker litt til veggene i huset og andre variabler. Sensoren tar en 9V alkalisk batteri, som ikke er inkludert med settet. Bare fjerne batteridekselet og sett inn et batteri i batterirommet. Sett på batteridekselet. Hvis du tar en titt på baksiden av sensoren, vil du se en krok i plast. Skru den medfølgende skruen til et innlegg og så bare koble sensoren på den. Skjermen skal peke utover i det området du ønsker å bli varslet hvis noen krysser. Den røde LED skal lyse kort hvis banen er krysset og sensoren sender et signal.

Mottakeren


Det er også en batterirommet i mottakeren. Sett tre C-batterier, som ikke er inkludert, og lukk. Sett bryteren på mottakeren å kime høyt, lavt eller av. Slå enheten på ved å velge høy eller lav og plassere den et sted der du ønsker å bli varslet av en besøkende. På toppen av TV er et bra sted.

Testing


Den bevegelsesfølsomme senderen sender et signal til mottakeren når banen er krysset. Teste installasjonen ved å krysse banen til sensoren. Du trenger kanskje en venn i huset for å fortelle deg om du har utløst alarmen. Fordi, selv om lysdiodene blinker på forsiden av mottakeren i tillegg til et hørbart varsel, de slutter å blinke etter et minutt, og det kan ta deg så lang tid å komme tilbake i og se mottakeren.

Hacking


Du kan redusere sensor-overvåking av området ved å legge bånd til vinduet, i hovedsak "innsnevring visjonen." Hvis du finner den lyd for påtrengende og bare vil ha en visuell varsling, kan du komme inn mottakerens sak og klipp ett av høyttalerkablene. Dette vil ugyldiggjøre eventuelle garantier, men ville være en interessant og morsomt prosjekt.