Hovudside

Hva er årsakene til Sprekker i en glassfiber Pool?

by Walther

Hvis du vil ha en enkel pool som krever mindre vedlikehold enn et plaster basseng, kan du bruke en glassfiber støping. Glassfiber bassenger er også i bakken bassenger, men er laget av ett stykke som er beskyttet med en gelcoat som bidrar til å beskytte mot skader. Hvis du gjør installere en glassfiber basseng, må du huske på at mens holdbart det er ikke bevis mot alle sprekker, og noen hendelser vil føre til bassenget for å sprekke som krever reparasjon.

Strukturelle problemer


Den beste glassfiber skall kan ikke unngå problemer med basseng struktur. Hvis du bygger din basseng på en ujevn overflate, eller over jorden som til slutt flytter og utvider, bassenget vil ikke være i stand til å håndtere de strukturelle endringer. Hvis glassfiber basseng utvikler lange, dype sprekker fra side til side, er dette et tegn på at bakken under bassenget har problemer, og du vil trenge for å re-installere bassenget for å fikse problemet.

Impact


Mens gel coat som glassfiber bassenget bruker er resistent overfor mange former for skade, kan det bli skadet, særlig ved plutselige støt. Støt og ulykker kan ødelegge pelsen på ett punkt, forårsaker en serie av edderkopp sprekker å utstråle utover fra området. Disse sprekkene er lett å reparere, selv om du blir nødt til å fjerne og erstatte det gelcoat området.

Vanntrykk


Glassfiber bassenger og deres belegg er designet for å bli fylt med vann på et strukturelt nivå. Hvis du tappe vann for fort fra bassenget, eller forlate bassenget tomt for lenge, kan trykket fra bakken utøve makt mot glassfiber. Ettersom dette trykk ikke lenger er oppfylt ved hjelp av trykket av vannet, kan den kraft sprekke og splitte glassfiber skall.

Gelcoat Blisters


Hvis gel strøk påføres på feil måte, kan de utvikle kosmetiske problemer som blemmer og sprekker. Blemmer er et tegn på gelcoat som er for tynn. Dette er noen av de minst skadelige typer sprekker å danne i glassfiber bassenger, og kan fikses ved resurfacing glassfiber med en skikkelig belegg.