Hovudside

Utstyr for Planting Grønnsaker

by Walther

Utstyr for Planting Grønnsaker

Utstyr til plante grønnsaker trenger ikke å være dyrt eller komplisert. Mens det er mye utstyr tilgjengelig for hagearbeid, trenger du ikke mye utstyr for å komme i gang. Med en spade, en sparkel, kultivatorer, og frø såmenn, vil du ha alt av utstyr du trenger for å plante og har en tendens til grønnsakshage.

Stor Shovel


En spade er en gartner beste venn. Hvis du trenger å fjerne store planter fra hagen seng eller snu jorda, bruke spade. Se etter en spade med en spisse enden (vanligvis kalt en spade), ikke en flat ende. En spade med en flat slutt blir ofte brukt for å grave enkle hull for gjerdestolper.

Hånd murskje


Bruk en håndsparkel for å lage små grøfter for frø. Hvis du trenger å fjerne ugress eller små steiner for hånd, kan du bruke en hånd sparkel for denne oppgaven også. Du kan også bruke en hånd sparkel som er spesialisert for å grave hvis du trenger å grave et større hull for å imøtekomme nye transplantasjoner. For større transplantasjoner, bruk en transplanterer sparkel å plassere den rett inn i hole.These trowels er kortere og tykkere enn den lange, transplantere trowels. Digging trowels er også flinke til å gjøre hauger og åser for planter som squash.

Seed Såmannen


Hvis du ønsker å sikre at din ætt planting er korrekt og at du ikke plante for mange frø i ett hull, bruke et frø såmann. Dette verktøyet er en liten, klar roll som ser litt ut som en rull med tape, og slipper frøene én etter én.

Hånd Kultivatorer / Jord Miksere


Hånd kultivatorer, som ser ut som store bøyde gafler, er bruk for å trekke små ugress. Jord miksere er gaffellignende verktøy som fjerner ugress og bland jord, men er liten nok til ikke å forstyrre røttene av eksisterende anlegg.