Hovudside

Hvordan Vent en Basement Baderom avtrekksvifte

by Walther

Bad eksos fans fjerne fuktig luft fra badet og flytte den utenfor. Når et bad avtrekksvifte er montert i kjelleren, å finne et sted å kjøre en ventil som er vanskelig siden de fleste av kjelleren ligger under klasse. Komme inn på loftet er også vanskeligere ettersom taket i kjelleren er i første etasje i ditt hjem. Det beste alternativet er å kjøre lufting gjennom gulvbjelkene plass til yttervegg. Denne plassen er ca 12 inches over karakter og gir en enkel og ren exit.

Bruksanvisning


•  Mark ut et sted der du vil at badet avtrekksvifte for å lufte ut, ved hjelp av en blyant. Bore en 1/4-tommers hull gjennom ytterveggen å lage et referansepunkt utenfor.

•  Bor et 4 1/4-tommers hull fra utsiden med hullsag, bruker 1/4-tommers referansepunkt som ditt senter.

•  Fjern eventuelle sagflis og rusk fra hullet. Skyv ventilasjonshette inn i hullet. Nivå det og fest den til veggen med en trådløs skrue pistol og skruer. Caulk rundt ventilasjonshette med en caulk pistol og utvendig caulk som matcher veggfarge.

•  Mål avstanden fra ventilasjonsuttaket på avtrekksvifte på badet til spire av røret som kommer fra ventilasjonshette. Bruk et målebånd.

•  Installer galvanisert metall rør fra ventilasjonsuttaket på viften til ventilasjonshette uttaket. Koble røret ved å skyve den ikke-krympede ende av ett stykke over hele krympede enden av den foregående stykke. Fest hver forbindelse med trådløse skrue pistol og plateskruene.

•  Kutt røret som er nødvendig for å gi rom for nødvendige kortere lengder og bruke albuene hvis svinger er nødvendig. Bruk tinn klipp å kutte røret. Cut stykker må manuelt krympet i den ene enden med din pipe crimper.

•  Støtt røret hvis totallengden overstiger 5 meter. Fest med galvaniserte rør stropping ved å skru den ene enden av stroppen til et tak bjelke med den batteridrevne skrutrekkeren, deretter vikle Strapping rundt røret og skru den andre enden av røret troppen til et tak bjelke.

Tips og advarsler


  • Hvis kjelleren har en gips taket, må du kanskje fjerne en del av taket for å installere røret. Drop tak er foretrukket fordi panelene er lett fjernet og reinstallert.