Hovudside

Slik fjerner kjemisk lukt

by Walther

Teknikker for fjerning av kjemiske lukt avhengig av materiale inneholdende lukt. Klær krever spesiell omsorg, mens lukt i luften, på teppe eller husholdning møbler kan fjernes med varierende metoder.

Bruksanvisning


•  kjøpe et elektronisk luftrenser med et elektromagnetisk eller kullfilter for å fjerne kjemisk lukt og andre urenheter fra luften. Se etter en modell lett å rengjøre, med et filter som skyves ut fra toppen for å skylle under vasken og tørke tørt med tørkepapir. Luftrensere er spesielt nyttig hvis du bor i nærheten av industriområder og mat prosessanlegg.

•  Fjern kjemisk lukt fra klær av soaking elementene i en plast kar fylt med vann og en kopp natron. Suge over natten, deretter hvitvaske i en vaskemaskin.

•  Fjern kjemisk lukt fra husholdnings tilbehør som nye dusjforheng ved å plassere plastmateriale i solen i bakgården, for eksempel, og sprinkling pulverisert vaskemiddel på dem. Alt det o sitte i solen i noen timer, skyll av med en hageslange.

•  Fjern kjemisk lukt fra møbler og teppe ved spritzing hvit eddik fra en plast skvett flaske på området. Tillate å stille, deretter strø bakepulver på området. Tørk av med en våt svamp og gjenta som nødvendig til lukt er borte.

•  Ta lukten av utslipp av parfyme, malingstynner, aceton og andre kjemikalier ved spritzing området med hvit eddik og alternerer med natron.

Tips og advarsler


  • Plassere elektriske vifter i vinduene i ditt hjem for å trekke ut lukt quckly. Gjør dette i tandem med noen luftrensere plugget i hele huset kan kvitt et hjem av lukt i en til to timer.