Hovudside

Slik installerer du et sprinkleranlegg Self

by Walther

Slik installerer du et sprinkleranlegg Self

Et sprinkleranlegg legger til både det praktiske og verdien av et hjem. Installasjonen av et system krever planlegging og fysisk arbeid, men bare gjennomsnittlig gjør det selv kunnskaper er nødvendig. En beskrivelse av installasjonsprosessen er nyttig til hjemmet eieren vurderer å installere deres sprinkleranlegg selv.

Bruksanvisning


•  Ta målinger av det området du ønsker å vanne med sprinkleranlegg og få et vanntrykk lesing ved å feste en vann manometer til slangen smekke på huset nærmeste området.

•  Få en plan og layout for sprinkleranlegg. Planen vil gi alle detaljene i systemet; inkludert hvor mange ventiler å bruke, hvor du skal legge på røret, og hvor sprinklerhoder skal plasseres.

•  Bygg reguleringsventilen manifold. Koble hver ventil til et kort stykke PVC-rør og i sin tur til et stykke PVC som kan kobles til vannforsyningen (se bildet). Installer anti-hevert ventiler på kontrollventiler og deretter plassere manifolden i en dekket boksen, på et sted med enkel tilgang til vannforsyningen.

•  Grav grøfter for rør av sprinkleranlegget i henhold til utformingen av planen. Grave til en dybde på 12-18 inches, avhengig av fryse dybde i området der du bor.

•  Trykk inn i ditt hjem vannforsyning. De vanligste stedene for dette er bak en utvendig slange smekke og fra hovedforsyningslinje som kommer inn fra gaten.

•  Plasser røret inn i skyttergravene du har gravd. Gjøre tilkoblinger ved å kutte røret til riktig lengde og deretter sliping kanten med sandpapir. Dette vil fjerne eventuelle grader og også rue opp overflaten av røret som forberedelse til primeren og lim. Pinne de områdene som skal sammenføyes med PVC primer, deretter med PVC sement, og side sammen for å koble til.

•  Skjær gjenge stigerør til en lengde slik at sprinkleranlegg vil sitte i riktig høyde, deretter installere stigerørene slik at de er i en 90 graders vinkel til røret som de er koblet til. Installere sprinkleranlegg hoder til stigerørene.

•  Installer elektroniske styringen i en praktisk beliggenhet og ut av været. Kjør ledningene fra kontrolleren til kontrollventiler, måke utgravde skitt tilbake over rørgater, og du er ferdig.

Tips og advarsler


  • Ressurser delen har en link der du kan få en gratis plan fra Rain Bird selskapet. Andre sprinkleranlegg produsenter tilbyr samme type tjeneste, og din lokale Oppussing butikken vil vanligvis ha gratis brosjyrer som forklarer inngåelse av en plan.Also vurdere å leie en fjøl. Det vil spare deg timer med arbeid og hindre en sår rygg.
  • Hindre farlige grave ulykker ved å ringe alle lokale energiselskaper og ha dem komme ut og markere plasseringen av deres banelinjer.