Hovudside

Slik Dekorer en snømann

by Walther

Slik Dekorer en snømann

Opprette en snømann i vinter er like enkelt som å rulle opp tre baller av snø. Dilemmaet kommer når det er på tide å pynte snømannen. Dekorere snømannen skal være den mest morsomme delen av å bygge en snømann. Du ønsker å være kreative og vise dine naboer litt om deg selv. Når du har noen ideer vil du være i stand til å dekorere din snømann i en håndvending.

Bruksanvisning


•  Bestem deg for om du ønsker å dekorere en snømann i din lignelse, etter en berømt kjendis, eller bare øve motedesign på snømannen. Når du bestemmer deg for hvilken retning du ønsker å ta, kan du begynne å komme opp med en plan for å dekorere snømann.

•  Velg kjønn på snømannen før du fortsetter. Dette kan ha blitt gjort i trinn 1 hvis du besluttet å opprette en snømann i ditt bilde, eller hvis du har besluttet å etterligne din snømann etter en kjendis. Hvis du ønsker å øve mote designer, må du avgjøre om din snømann er en mannlig eller kvinnelig modell.

•  Arbeidet med funksjonene først. Hvis du oppretter en avbildning av deg selv kan du trenger et par briller for snømannen eller en mohawk. Alt dette avhenger av dine egne funksjoner. Hvis du oppretter en kjendis som Marilyn Monroe, må du kanskje en blond parykk og en muldvarp. Hvis du oppretter en modell du vil ønske snømannen å se ut som de har på seg sminke. Du kan oppnå dette utseende med litt snø maling. Det er nå solgt i butikker og på nettet.

•  Tilsett resten av ansiktet. Det er alltid rosiner for øyne og munn. Du kan bruke gulrøtter for neser. Enhver type vegetabilsk vil fungere dersom du klipper den til å lage din ønsket påvirke. For eksempel, hvis du vil ha en blå eyed snømann fordi du har blå øyne, bruker en skivet oliven og plassere en blåbær inne i den. Deretter plasserer den på snømann ansikt. Bare grave et lite hull i snøen der du vil at øyet å gå og presse oliven på plass. Hvis du vil at din snømann å se ut som de har leppestift, kan du bruke rød lakris å gjøre munnen. Bare bruk fantasien og tilgjengelig mat.

•  Plukk ut klærne. Hvis du er modell for deg selv, bør dette trinnet være enkelt. Bare plukke ut en av dine antrekk, og sette den på snømannen. Bruk pinner for armene, men du kan ikke sette kjepper i snømannen før du setter skjorte, dress eller kjole på snømannen. Deretter skyver pinnen gjennom armen hullet og inn til snømannen side. Hvis du oppretter en Elvis snømann må du legge noen klær med paljetter. En Michael Jackson snømann bør ha en hanske på enden av pinnen og en Thriller typen jakke. Hvis du er mote designer. vil du jobbe med tekstiler og skape et utseende som samsvarer med din snømann figur.

•  Legg til de siste detaljene. Hvis du modellert din snømann etter deg selv, legge til noe som du er kjent for. Hvis du er en bokorm, tape en bok til snømannens "arm". Hvis du spiller gitar, deretter spenne en gutt gitar til snømannen. Hvis du modellert snømannen etter en kjendis som Britney Spears, gi snømann en mikrofon. Vær kreativ og ha det gøy.

Tips og advarsler


  • Ta bilder av din snømann for noen gode minner.
  • Sørg for at du prøver dette på en kald dag eller snømannen vil smelte før du er ferdig med å utforme den.