Hovudside

Min grapefrukt tre Aldri Blooms eller har frukt

by Walther

Min grapefrukt tre Aldri Blooms eller har frukt

Som alle sitrustrær, grapefrukt trær, som kan nå 30 meter høy, krever spesifikke forhold og har lyst til å trives. Budded grapefrukt trær bør begynne å produsere frukt det tredje året etter planting. Hvis en grapefrukt treet ikke blomstrer eller bærer frukter, og har nådd full fruiting modenhet, iverksette tiltak for å tilfredsstille treets behov.

Beliggenhet


Grapefrukt trær krever minst åtte timer med sol hver dag for å blomstre og bære frukt. Selv om trærne kan vokse i skyggen, vil de ikke produsere frukt. Hvis en grapefrukt vokser i skyggen, flytte den til et solrikt sted å oppmuntre blomstringen. Flytt en grapefrukt tre innenfor sine første to til tre år, mens treet er liten og farten er fortsatt mulig.

Ernæring


Grapefrukt gjør best i dype, loamy jord som gir både næring og god drenering. Ifølge Texas A & M Aggie hagebruk, leire jord og dårlig drenering begrense både vekst og produksjon. Legg leirjord og organisk kompost til en grapefrukt voksende stiftelsen å stimulere blomstringen og fruiting. Gi trær frukt spesifikke eller nitrogengjødsel hver vår for å oppmuntre nye blomster og fruiting.

Fuktighet


Frukten av en grapefrukt treet består av mest vann, og kan ikke danne uten tilstrekkelig vann. Hvis en grapefrukt treet ikke er å få minst en tomme av vann en uke, eller 4 til 6 inches av vann hver måned, vil det ikke blomstre eller bære frukter. Texas A & M Aggie Hagebruk antyder langsom, dyp vanning annenhver uke.

Voksende Region


Grapefrukt er subtropiske planter, hardfør til bare 30 til 40 grader F. Selv trærne kan overleve på 20 til 30 grader F, de blomstrer og til slutt frukt vil lide skade. Gartnere i områder med disse forholdene bør vokse grapefrukt trær i potter og flytte dem innendørs, eller beskytte dem med ark for å unngå frysing.