Hovudside

Hva slags blomster Komplement Lilies?

by Walther

Hva slags blomster Komplement Lilies?

Calla liljer og orientalske liljer har skarpe linjer og en stor blomst størrelse som gjør dem det sentrale punktet i enhver ordning. Selv i dag liljer er oftest assosiert med mai måned og 30th bryllup jubileer, har lilje dype kulturelle røtter. I mytologi, ble liljer gitt til jorden av sølt morsmelk av den greske gudinnen Hera, og dermed assosiere dem med fødsel og morsrollen. I kristen lore, er hvite Madonna liljer forbundet med uskyld og dyd av Jomfru Maria; de er ofte til stede i trakter for å symbolisere at sjelen til den avdøde har vendt tilbake til en tilstand av uskyld. Disse symbolske blomster kan pares med mange forskjellige typer blomster inkludert iriser, tusenfryd, hortensia og roser.

Iris


Iris, som liljer, er skjema blomster, som skaper midt eller bunnen av en ordning. Andre blomster kan legges rundt skjema blomster for å legge bulk. Den oppadgående vekst av iris utfyller lang blomsten av Calla lilje og de brede oppblomstringer av orientalsk lilje. Iris kommer i dyp lilla, rødt, gult og blått, og ser spesielt vakker med hvite og gule liljer.

Daisies


Daisies bringe et smil til alles € ™ s ansikt fordi deres solrike farger minne folk på varme været hurrarop. Disse sommer favoritter vanligvis kommer i hvit eller gul, men kan være farget hvilken som helst farge. Integrere tusenfryd i lilje ordninger for å legge bulk til buketten, og legge filler blomster og bladverk for å skape en innbydende sommer midtpunktet.

Hortensia


Hortensia er masse blomster som legger volum til en ordning. Da sammen med liljer, hortensia er små, gruppert blomster skaper et bakteppe som gjør at lilje form og farge for å skille seg ut. Du kan blande liljer med andre blomster som iris eller roser og fylle rommet rundt dem med hortensia. Hortensia og liljer er forbundet med sommer; ved å blande de to blomster, kan du lage vakre arrangementer gjennom hele sesongen.

Roser


Roser er ofte koblet sammen med liljer. Den sterke kompakt knopp av rosen utfyller traktform av Calla liljer og stjernelignende blomst av orientalske liljer. Roser er tilgjengelig i en rekke forskjellige farger, noe som gjør dem enkle å pare med varierende nyanser av liljer. Soft-farget roser kan pares med fet-farget liljer å skape balanse i en ordning.