Hovudside

Svømmebasseng Rengjøring

by Walther

Basseng renhold innebærer å holde vannet fritt for rusk og kjemikalier balansert. Ukentlig og daglig vedlikehold er nødvendig for å holde et svømmebasseng rent og trygt for svømming. En annen gang bassenget trenger rengjøring er etter en storm for å fjerne rusk fra bassenget.

Bruksanvisning


Daglig vedlikehold


•  Skummet vannflaten med teleskopstang og blad netto å fjerne rusk. Hvis rusk flyter i bassenget vann under overflaten, vask netto under vann for å samle rusk.

•  Rens ut skimmer kurver hver dag. Fjerne avfallet samles i løpet av filtreringsprosessen.

•  Sweep skitt og rusk utenfor bassenget pulten slik at det ikke? € ™ t fly i bassenget eller få spores i fra svømmere føtter.

Ukentlig vedlikehold eller Etter Storms


•  Test bassengvannet med testsett for pH. Den ideelle området for pH er 7.2 til 7.6 deler per million. Test bassengvannet for fritt klor ved hjelp av klor test kit. Den ideelle lesing for fritt klor er 1,0 til 3,0 ppm. Bruke den totale alkalitet-testsett for å teste vann for alkalitet. Settet fargekartet viser om TA er for høy eller for lav. Teste vannet for kalsium hardhet hjelp av hardhet test kit. Diagrammet i settet forteller deg om vannet er for hardt eller for mykt. Juster vann kjemikalier i henhold til hva testsett om.

•  Vask ned bassengkanten med en hageslange for å fjerne skitt og søl. Spray vannet unna bassenget.

•  Fest teleskopstang til bassenget børste. Børst ned bassenget vegger, gulv og trapper.

•  Fest teleskopstang til vakuumhodet. Fest sugeslangen til skimmer. Støvsug gulvet bassenget starter i den grunne enden jobbe din vei inn i den dype enden. Glide vakuumet langsomt over bassenget gulvet så du dona € ™ t forstyrre gulvet skitt som er plukket opp med vakuum.