Hovudside

Hvor ofte bør jeg Vanning Mine Moth Orchids

by Walther

Hvor ofte bør jeg Vanning Mine Moth Orchids

Phalaenopsis, også kjent som møll orkide, er en av de mest populære typer orkideer å vokse innendørs, ifølge Clemson University Cooperative Extension. Når omsorg for en møll orkidé, kan riktig vanning praksis utgjøre forskjellen mellom et sunt, blomstrende plante og en visnet eller rotting rot. Det er derfor vite når du skal vanne, og hvor mye fuktighet for å gi, er avgjørende for den langsiktige helsen til møll orkideer. Følg disse enkle tips for å holde møll orkideer ser like vakker som den dagen du tok med hjem.

Vann


Moth orkideer skal vannes en gang hver uke for å sikre at deres potting mix fortsatt bare litt fuktig. Nøkkelen til vellykket vanning møll orkideer er å gi akkurat den rette mengden av fuktighet, siden både for mye og for lite fuktighet kan føre til dyrking problemer. En enkel måte å vann møll orkideer er å vanne dem med isbiter, anbefaler online orkide barnehage Just Add Ice Orchids. Plasser tre isbiter på toppen av potting mix; kubene vil jevnt fukte potting blanding som de smelter.

Sollys


Moth orkideer vokser best i lyse, indirekte sollys, noe som gjør dem godt egnet for dyrking innendørs i nærheten av et solfylt vindu. Texas A & M University Institutt for hagebruk Sciences anbefaler å plassere møll orkideer i nærheten av et vindu med en øst, sør eller vest eksponering. For best resultat, posisjon møll orkideer hvor de kan få minst fire timer med sterkt sollys per dag. Gir for lite sollys kan føre til møll orkideer å wilt, samtidig som det gir for mye, eller direkte, sollys kan brenne deres løvverk.

Temperatur og luftfuktighet


Opprettholde et konsekvent inneklima for møll orkideer å hindre visner, blad slipp og andre kultiverings problemer. Programmere termostat for å holde temperaturen på ditt hjem mellom 70 og 82 grader Fahrenheit i løpet av dagen. Om natten, gi møll orkideer med temperaturer som er 10 grader kulere å oppmuntre til produksjon av sunne blomsterakser og stimulere blomstringen. Moth orkideer trenger relative luftfuktighet mellom 50 og 80 prosent for å trives. Øke luftfuktigheten rundt din orchid ved å kjøre en kul-tåke luftfukter i samme rom.

Gjødsle


Moth orkideer skal befruktes månedlig fra mars til juli, mens orkideer er aktivt vokser; bruke et vannløselig, alle formål gjødsel med en 10-10-10 eller 20-20-20 formel. Den balanserte, alle formål gjødsel bidrar til å stimulere sunn løvverk og rotutvikling møll orkideer. I november, gjelder en enkelt applikasjon av en vannløselig, høy fosfor gjødsel for å hjelpe orkideer sette sine knopper. For best resultat, blande og bruke enhver og alle gjødselprodukter etter anvisningen på pakken.