Hovudside

Røykvarsler Standards

by Walther

Røykvarsler Standards

Røykvarslere er en viktig komponent til et hjem som gir beskyttelse til sine innbyggere. Avhengig av hvor du bor, type og antall røykvarslere installert, hvor du installerer dem og mange andre hensyn blir håndhevet som et spørsmål om lov. Generelt, men visse standarder gjelde for røykvarsler valg uansett hvor du bor. Disse standardene kan forbedre på sikkerhet og beskyttelse tilbys av røykvarslere.

National Standards


Ifølge USA Brann Administration, ble de første standarder for hjem røykvarslere fastsatt av nasjonale brannvernforenings (NFPA) NFPA 74 dokument og ble senere kreves av alle boliger ved NFPA Life Safety Code. Påfølgende krav ved Rådet for amerikansk Bygge Tjenestemenn (CABO), Bygge Tjenestemenn og Kode Administrators (BOCA), International Council of Building Tjenestemenn (ICBO), Southern bygningsloven Congress (SBCCI), International Code Council (ICC), Federal Housing Administration og Veterans Administration kreves røykvarslere i hver bolig.

Lokale Standards


I tillegg til disse nasjonale og internasjonale standarder, stater, byer, tettsteder, kommuner og selv enkelte underavdelinger og nabolag ofte har sine egne røykvarsler krav til boliger og bedrifter. Noen krever at alle nye boliger skal bygges med «hard-kablet" røykvarsler systemer som knyttes til hjemmet elektrisitet og bruker batteri backup. Hvis du er usikker på hvilke lover som gjelder ditt hjem, ta kontakt med en lokal offentlig kontor.

Røykvarsler kvalitetsstandarder


I tillegg til disse kravene, det er andre standarder for å vurdere når du kjøper en røykvarsler. Uavhengige tester standarder som evaluerer forbrukerprodukter, den mest kjente av dem er Writer er Laboratories (UL), sats røykvarslere. For eksempel, UL 217 krever visse kvalitets og kvalitetsstandard for røykvarslere; detektorer enten møte eller mislykkes disse kravene, og er merket som sådan. Kontakt en lokal embetsmann å spørre på UL standarder for røykvarslere som kreves i ditt område.

Andre hensyn


Røykvarslere bør alltid monteres slik at de har råd til maksimal beskyttelse til hjemme innbyggere. Røykvarslere bør minst være plassert på hvert nivå av hjemmet, men ideelt i alle rom i hjemmet. Veggmonterte røykdetektorer må monteres slik at de er så nær som mulig opp til taket, men fremdeles med omtrent 1 cm klaring fra der veggen møter himlingen.