Hovudside

Hvordan får jeg en Goldfish Plant til å blomstre?

by Walther

Hvordan får jeg en Goldfish Plant til å blomstre?

Gullfisk anlegget er det vanlige navnet for to typer planter, enten columnea banskii eller Alloplectus nummularia. Den columnea banskii kan produsere dype grønne blader og lange, dype røde blomster som har gule linjer. Den Alloplectus nummularia ligner på en afrikansk fiolett og produserer ovale blader og korte oransje blomster med klem munn som ligner gullfisk. Begge typer gullfisk planter krever lik behandling, noe som er nødvendig, for å overtale anlegget i blomstringen.

Bruksanvisning


•  Innarbeide phagnum torvmose i de første par inches av din potting jord. Hvis din gullfisk planten ikke blomstrer, kan det være fordi jorda er dårlig TV. Uten riktig balanse av luft og fuktighet-oppbevaring, kan blomstringen lide. Phagnum torvmose vil riktig tilstand jorda.

•  Oppbevar anlegg i et rom som er svært lyse, men holde anlegget ut av direkte sollys. Hvis du har en Columnea banskii gullfisk anlegget, og deretter holde romtemperaturen på en gjennomsnittlig husholdning temperatur. En alloplectus nummularia vil gjøre det bedre i en litt varmere rom. Selv om det vil overleve i 65 grader Fahrenheit, vil det ha en bedre sjanse til å blomstre gjennom hele året i et rom så varmt som 80 grader.

•  Hold fuktigheten i rommet høy gjennom hele året. Hvis rommet ditt har lav luftfuktighet, ta det opp med en luftfukter. Lav luftfuktighet er en av de viktigste grunnene til at gullfisk planter wonâ € ™ t blomst.

•  Hold jorden fuktig gjennom hele vekstsesongen, men ikke over-vann. Når jorda er nesten tørr, tilsett mer vann for å fukte den. For virkelig å forbedre helsen og oppblomstring av en gullfisk plante, tåke bladene hver dag med vann.

•  Gjødsle en gang i måneden - i slutten av våren gjennom til tidlig høst - med en high-fosfor blomst gjødsel. Les rente applikasjons instruksjonene nøye på baksiden av etiketten, som du aldri ønsker å legge for mye gjødsel til en gullfisk plante. Avvikle gjødsling i løpet av senhøsten gjennom vinteren.