Hovudside

Hvordan rense PVC Cleaner Fra en Linoleum Rug

by Walther

Hvordan rense PVC Cleaner Fra en Linoleum Rug

PVC renere er vanligvis lilla i fargen og noen ganger lagt med en PVC primer. Hovedformålet for PVC renere er å fjerne eventuelt fett, olje eller smuss som kan være til stede på røret. Det er viktig å rengjøre og prime PVC-rør slik at den kan tette ordentlig. Dessverre, vil fargestoffet i PVC renere la skjemmende flekker på ulike overflater. Når støvsugeren skjer for å komme i kontakt med linoleum rug, vil den naturlig porøst materiale raskt absorbere renere gjør fjerning heller vanskelig, men ikke umulig.

Bruksanvisning


•  Fukt en ren hvit klut med klar PVC renere.

•  Blot - ikke gni - PVC renere flekken med fuktig klut. Begynn i ytterkanten av flekken og tørk mens du flytter innover.

•  Legg mer tydelig renere på kluten når den blir tørr og fortsette blotting i flere minutter. Fortsett med det resterende trinnet hvis renere flekken fortsatt er synlig.

•  Fukt en ren hvit klut med høyverdig aceton. Høyverdig aceton er tilgjengelig hjemme-forbedring butikker. Blot flekken med kluten i flere sekunder og umiddelbart tørke av aceton av linoleum teppe med en ren klut fuktet med kaldt vann. Aceton kan forårsake skade på linoleum hvis igjen på for lenge.