Hovudside

Hvordan bli kvitt en Armadillo Fra en Lawn

by Walther

Hvordan bli kvitt en Armadillo Fra en Lawn

Beltedyr er 6- til 59-tommers-lange pattedyr fra anteater familie som får sitt navn fra panserliknende beinplatene som dekker det meste av kroppen sin. Dyrene har små øyne og en spiss snute og foretrekker å leve i områder med varmt vær. Beltedyr lever av termitter, biller og andre insekter og skader plener utstrakt ved å grave med sine store ben og fremre klør. Dyrene liker også å mate på frukt og noen typer planter. Du kan ta visse tiltak for å bli kvitt en armadillo fra plenen.

Bruksanvisning


•  Skjær av den nedre halvdelen av en gammel nylonstrømpe og bruke den som en bag å putte i en håndfull av meitemark. Nær toppen med en gummistrikk. Bruk dette som agn i live felle. Strømpen vil holde ormer fra å gjennomgå unna. Unngå å bruke frisk frukt, fordi det kan tiltrekke vaskebjørn.

•  Finn munningen av hule av armadillo. Dyrene vanligvis gjør hulene sine i ut av veien steder som i nærheten rock hauger, skog og rundt stubber.

•  Plasser fellen langs veien til den hule og lage en trakt ved å stå de to treplater horisontalt ved munningen av fellen. Dette vil bidra til å lede dyr inne i fellen.

•  Slipp dyrene flere miles unna huset ditt, helst i en vill habitat. Unngå å introdusere de beltedyr i et område hvor det er sannsynlig å forårsake problemer for andre hjemme eller grunneiere.

•  Pack jord lett inn i hule og inspisere daglig. Hvis det er en annen armadillo på din eiendom, vil det gjenåpne hule for å komme inn eller ut. Du vil da trenge en annen felle for å fange den. Hvis jorda forblir uforstyrret i et par dager, pakke hule tett med en blanding av ert grus og jord. Dette vil gjøre det vanskeligere å grave åpen i fremtiden.