Hovudside

Slik fjerner Vomit Smell Fra Carpet

by Walther

Slik fjerner Vomit Smell Fra Carpet

Som de fleste husholdning lukt, dette kan man være mest merkbar for deg når du går gjennom døren på slutten av dagen eller når det er mye fuktighet i luften. Hvis du har prøvd sjamponering eller spot-rense teppet for å fjerne råtten lukt av oppkast, er det på tide å trappe opp innsatsen med en til to slag å utrydde lukten en gang for alle.

Bruksanvisning


•  Bland en 50-50 løsning av hvit eddik og vann i en sprayflaske. Du kan bruke rett eddik for en spesielt sterk lukt og mindre eddik for en svak lukt.

•  Sug teppet med løsningen. La det sitte på teppet i ca 30 minutter. Deretter jobbe løsningen inn i teppet med en fuktig svamp. La teppet tørke - og ikke bry deg om den eddik skade teppet. Det vil ikke.

•  Dryss teppet rikelig med natron. Arbeid natron i teppet fiber med fingrene eller en slikkepott. La natron sitte på teppet i minst åtte timer.

•  Støvsug natron fra teppet. Flytt vakuum i begge retninger over teppet. Det er OK hvis du ikke kan fjerne alt av natron. Det resterende beløpet vil hjelpe fjerne lukt teppet.