Hovudside

Hvordan bygge en rullestol rampen over to trinn

by Walther

Hvordan bygge en rullestol rampen over to trinn

Bygge en rullestolrampe i løpet av et fly av to trapper er en stor høyde for et hjem rampe prosjekt. To skritt er sikkert nok til å presentere en irriterende hinder for alle besøkende i rullestol, vel verdt å bygge en rampe for å dekke avstanden. Bygge denne rampen krever bare grunnleggende materialer, for eksempel et ark med kryssfiner og 2-av-4s, og minimalt med verktøy, som en drill og sag, og kan tilpasses bredere eller høyere avstander.

Bruksanvisning


•  Lå to 1 1/2-av-3 1/2-av-90 mm ​​behandlede plater parallelt med hverandre på arbeidsoverflaten med sine største overflater vendt nedover. Flytte dem ca 4 meter fra hverandre. Satt en 3/4-by-48-by-96 tommers behandlet ark av kryssfiner på toppen av disse lange boards og justere lange boards slik at deres ytterkantene er selv med den utenfor kanten av kryssfiner ark.

•  Bor hull hver 12 inches inn i kryssfiner ark og gjennom til de lange boards. Fest lange boards til kryssfiner ved å plassere galvaniserte 2-tommers treskruer i hullene og skru dem fast.

•  sett av fire 1 1/2-av-3 1/2-av-41 mm behandlet styrer vinkelrett på de lange planker og jevnt fordelt mellom dem. Bor hull ned gjennom kryssfiner ark og inn i disse styrene hver 10 inches. Fest dem til kryssfiner ark med to-tommers galvaniserte skruer plassert i hullene og tett festet.

•  Plasser en 1 1/2-av-3 1/2-av-48 mm behandlet brettet mot den ene enden av de lange brett. Gjør det vinkelrett på dem med sin største overflaten jevnt mot slutten av de lange boards og sin lange, tynne flate mot kryssfiner. Fest den til kryssfiner ved å bore åtte hull gjennom kryssfiner og inn i denne horisontale bord, som er det trapp vedlegg bord. Sett 3-tommers galvaniserte skruer i hullene og stram dem godt.

•  Plasser trappe vedlegg brettet opp mot forsiden av den øverste trinn, slik at kryssfiner henger på toppen av det øverste trinnet. Bore seks hull gjennom trappe vedlegg brettet og inn i fronten på det øverste trinnet. Skru det fast med 3-tommers galvaniserte skruer.

•  Sett en 1/4-by-6-by-48-tommers stripe av gummi over sprekken mellom kryssfiner og øverste trinn overflaten. Stifte det på plass på kryssfiner og øverste trinn, plassere de galvaniserte stifter hver 6 inches å hindre bobler og tripping.

Tips og advarsler


  • Sjekk rampen regelmessig for tegn på slitasje, skade eller rust.
  • Vær forsiktig på rampen når det er vått eller isete.