Hovudside

Hvordan du rengjør gamle flekker Av en Knotty Pine Table

by Walther

Hvordan du rengjør gamle flekker Av en Knotty Pine Table

En Knotty furu bord legger rustikk appell til innredningen din. Hvis du har kjøpt en passiv eller har fått en hånd-me-down, kan furu tre bord komme med gamle flekker. Mens overflaten flekker fra søl og driblinger kan rengjøres av lett, flekker som har blitt absorbert inn i treet, for eksempel hvitt vann og varme flekker, må trekkes ut. Du kan rengjøre gamle flekker av din Knotty furu bord, noe som gjør det til en øye-tiltalende tillegg til innredningen din.

Bruksanvisning


•  Takle voks flekker og hvite merker fra varme og fuktighet ved å legge en bomullsklut over overflaten av Knotty furu bord på stedet av flekken. Varme klær jern på laveste varme innstillingen. Trykker jernet på bomullsklut i tre til fem sekunder om gangen for å overføre de hvite merker eller voks fra bordet på kluten.

•  Fukt en klut med hvit eddik. Vri ut klut for å fjerne overflødig eddik. Tørk overflaten av Knotty furu bord for å fjerne fett og oljeflekker.

•  Hell 1 liter varmt vann i en bøtte. Tilsett 1 spiseskje av tre såpe til vannet.

•  Fukt en mikrofiberklut med den fortynnede tre såpeløsning. Tørk ned hele Knotty furu bord overflaten for å fjerne skitt og caked-på flekken saken. Skyll klut for å fjerne flekken materiale. Legge på ved såpeoppløsning og fortsette å vaske overflaten.

•  Skyll Knotty furu bord med en fuktig klut. Tørk overflaten med en annen klut for å unngå fuktskader.

•  Påfør en skvett av hvit tannkrem til fingertuppen. Gni tannkrem i en sirkelbevegelse på eventuelle gjenværende gamle flekker på Knotty furu bord. Tørk av tannkrem og flekken materiale av med en fuktig klut. Tørk bordet med en annen klut.

Tips og advarsler


  • Hvis Knotty furu bord vil bli brukt regelmessig for måltider, beskytte den med et spisebord pad, duk eller sted matter.
  • Istedenfor å bruke skuremidler som kan ripe opp furu overflaten, gjenta disse trinnene et par ganger for å fjerne gamle, vanskelige flekker.