Hovudside

Kan jeg sette en Orchid i et tre?

by Walther

Kan jeg sette en Orchid i et tre?

En stor gruppe av orkideer er epiphytes, som betyr at de vokser i grenene på trærne. De er ikke parasitter, og heller ikke er symbiotisk forhold. Orkideer er bare veldig nære naboer til treet.

Epifytter naturlig vokse i Trees


Orkideer kan deles inn i tre grupper etter deres voksende preferanser: terrestriske, lithophytes og epifytter. Epifytter er best egnet til å plassere i trær, siden det er der de begynte naturlig.

Vilkår Count


Hvis du ønsker å vokse epifyttiske orkideer i trærne året rundt, må du leve i et tropisk klima, i USDA hardførhet soner 9 og 10 bare. Bare den nedre halvdelen av Florida er naturlig egnet for voksende orkideer direkte på trær.

Du kan henge potte orkideer fra greiner utenfor hvor som helst nattetid temperaturen ikke faller under 55 grader Fahrenheit. Husk å ta med planter tilbake inne når nettene begynner å kjøle seg i høst.

Hengende Orchid i et tre


Finne eller lage en kleshenger som har utformingen behager deg, er riktig størrelse for din potten og er solid. Hengende dine orkideer utenfor beskytter dem mot snegler og slugs, som elsker å spise den orkide røtter. Selv om din orkideer vil være i treets skygge, vil de få rikelig med lys fra omgivelsene i sommermånedene. Husk å plassere hengende orkide der det er beskyttet fra den harde midt på dagen søndag.