Hovudside

Hvordan Plant Øst Red Cedar Seeds

by Walther

The Eastern Red Cedar (Juniperus virginiana) er et eviggrønt tre som vokser til 40 meter høye. Tre fra Øst Red Cedar har en særegen, behagelig lukt og brukes til linje sedertre skap og kister. Det gir også sedertre olje for bruk i dufter. The Eastern Red Cedar vokser fra Canada til det sørlige USA, og er tolerant av nesten alle jord. The Eastern Red Cedar er nyttig som et vindfang og som mat og ly for en rekke arter. Når voksende Øst Red Cedar fra frø, er stratifisert frø anbefales for raskere spiring.

Bruksanvisning


•  Velg et sted for å plante stratifisert Øst Red Cedar frø tidlig på våren. Selv om dette treet vil vokse i alt fra stein til sumper, vokser det best i dype, fuktig, godt drenert jord med mye soleksponering.

•  Klargjør planting området ved å fjerne alt planteavfall. Rake området før jordsmonnet er utsatt, deretter løsne noen hardpakket jord med hagen sparkel.

•  Plant stratifisert Øst Red Cedar frø ved å skyve frø ¼-tommers i jorda. Plante frøene åtte inches fra hverandre, og dekke frøene ved å klappe jorda fast.

•  Vann det plantet areal til bakken er fuktig. Se for frøspiring å begynne i ca 10 dager og til å være fullført innen 35 dager.

•  tynne ut plantene når de er seks inches høy. Fjern de minste og svakeste frøplanter, slik at bare de sterkeste frøplanter fordelt seks meter fra hverandre.