Hovudside

Slik fjerner lyssensoren på en Low Voltage Lamp Post

by Walther

Slik fjerner lyssensoren på en Low Voltage Lamp Post

Hvis lavspent lyktestolpe ikke er belysning om natten, kan det stamme fra en defekt lyssensor. Lyssensorer er på skumring-til-daggry typen lyktestolper. Når solen går ned, full sensoren en krets for å slå på lyktestolpe. Fjerne lyssensoren på en lavspent lyktestolpe for å erstatte det avhenger av hvilken type lyktestolpe. Selv om lyktestolper kan tas fra hverandre på flere måter, er den generelle prosessen lignende.

Bruksanvisning


•  Slå av strømbryteren som driver lyktestolpe. Selv om du har en lavspent lyktestolpe, muligheten for elektrisk støt vedvarer fra strømførende ledninger. Kutter strømmen til lyktestolpe eliminerer faren for sjokk.

•  Fjern hetten fra lyktestolpe, hvis du har en flere lys innlegget. Demontering prosessen varierer mellom ulike merker og modeller. De elektriske ledningene som lampesokkelen er vanligvis under en dekorativ cap, hvis du har flere lys på innlegg. Hetten skrur for hånd eller kan ha en enkelt sikring skrue som krever en stjerneskrutrekker.

•  Vri skruene som fester hoved lampe til innlegget med en stjerneskrutrekker eller sekskantnøkkel, hvis du har en enkelt lys lyktestolpe der lyset sitter på toppen av innlegget.

•  Finn den klar boks som monteres inne ledningshuset. Boksen er lyssensoren for lyktestolpe. To ledninger som regel fører ut fra boksen. Følg ledningene og untwist wire nøtter fester sensorledningene til lyktestolpe ledninger. Separer sensorledningene fra lyktestolpe ledninger.

•  Vri dekorative sikring mutter mot klokken med fingeren. Den festemutter ser ut som en vikling knott for en klokke og monteres på utsiden av ledningshuset. Mutteren sikrer sensoren til huset. Når du skrur den dekorative mutter, løft lyssensoren ut av huset.

Tips og advarsler


  • Noen lyssensorer er solide i stedet for klar. Se etter en liten boks som har to ledninger som fører fra det med et glass øye som stikker gjennom huset.