Hovudside

Hvordan Cut Your svømmebasseng driftskostnader

by Walther

Hvordan Cut Your svømmebasseng driftskostnader

Svømmebassenger er en morsom og avslappende måte å kjøle seg ned på de varme sommerdager og gir mange timer med underholdning for hele familien. Imidlertid kan basseng kjemikalier og generell drift være svært kostbart. Med litt forsiktig antatt og planlegging, er det mulig å redusere driftskostnadene av svømmebassenget uten å ofre en ren og klar basseng for venner og familie til å nyte.

Bruksanvisning


•  Reduser tiden kjører pumpen. Kjører pumpen er en av de mest kostbare driftskostnader, som det tar en god del av elektrisitet. Selv om det er viktig å kjøre pumpen for å holde bassengvannet rent, kan pumpen kjøres tre til fire timer per dag og likevel effektivt filtrere bassengvannet. Ved hjelp av en håndholdt skimmer å skumme løv og rusk fra overflaten av vannet ytterligere reduserer behovet for å kjøre pumpen.

•  Rengjør filteret og pumpe årlig. En gang i året, trekke fra hverandre filteret og pumpe og hånd ren hver. Hvis du har en DE filter, suge kassetten over natten i såpevann og la det lufttørke før du går tilbake kassetten til filteret. Rengjøre rusk eller skitt fra filteret. Hvis du har et sandfilter, fylle den med friskt sand. Dette vil spare penger ved å la filteret og pumpe for å jobbe på et optimalt nivå.

•  Sett kornet sjokk med flytende klor. Granular sjokk brukes vanligvis til å heve klornivået i bassenget. Det gjøres omtrent en gang i uken for vedlikehold og også etter mye regn og etter en masse svømmere har brukt bassenget. Tilsetning av 1 liter av flytende klor per 10 000 liter vann til bassenget i stedet for den granulære støt vil ha den samme virkning, men flytende klor er omtrent 1/3 av prisen på granulære sjokk.