Hovudside

Hvordan Grow Dwarf Forbedret Meyer Lemon Trees i Houston

by Walther

Hvordan Grow Dwarf Forbedret Meyer Lemon Trees i Houston

Dverg forbedrede Meyer sitrontrær er hovedsakelig dyrket i potter og er mer hardføre enn andre varianter av sitrontrær. Den forbedrede utvalg ble utviklet på 1960-tallet av Four Winds Growers å være motstandsdyktig mot et virus som drepte den opprinnelige Meyer sitron variasjon. Forbedret dverg Meyer trær produsere mellomstore sitroner, og ifølge den Plantea nettside, vanligvis har en overflod av frukt. Hvis du bor i Texas, kan treet forbli utendørs året rundt fra midten av staten til sørspissen.

Bruksanvisning


•  Sett to inches av småstein i en 10- til 15-gallon plante potten. Fyll den 3/4 full av en torvmose-baserte voksende mix. Hvis blandingen ikke har sand i det, bland i 50 prosent steril sand med en hånd spade.

•  Grav et hull i midten av potting mix stor nok til å romme røttene av dverg Meyer sitron treet. Sett røttene i jorden og fylle hullet med ekstra jord. Holde hele bagasjerommet over jorda linje.

•  Spre en 2-tommers-tykke lag av organisk mulch over toppen av jorda for å hjelpe bevare fuktighet under varme Texas somre.

•  Vann jorda godt før det er fuktig til en 4- eller 5-tommers dybde. Test fuktighet ved å grave fingeren i jorda. Etter den første planting, ikke la jorda tørke ut. Dette vil kreve daglig vanning i Texas somre og en eller to ganger i uken vanning resten av året.

•  Finn anlegget potten utendørs i et sted som mottar direkte sollys. Den optimale plasseringen er på sørsiden av huset eller bygningen.

•  Gjødsle forbedret Meyer sitron treet en gang per måned med en flytende gjødsel laget for sitrustrær. Følg pakken instruksjoner for riktig dosering beløp og bruke to til tre timer etter vanning.

Tips og advarsler


  • Hvis du bor i Nord-Texas, flytte anlegget potten innendørs starter i slutten av oktober eller november før temperaturen faller under frysepunktet.
  • Hvis du ønsker å holde Meyer sitron treet blomstrer året rundt, ta den inn før temperaturen synker under 55 grader om natten.