Hovudside

Flower Gardens som tiltrekker Hummingbirds

by Walther

Flower Gardens som tiltrekker Hummingbirds

Hummingbirds er vakre skapninger som mange mennesker elsker å se flitter gjennom sine verft. Men hengende fuglebrett er ikke den eneste måten å tiltrekke seg disse nektar-nipper fugler. Vokser de riktige blomster vil også få inn disse små besøkende, som vil skape en innbydende habitat og følge spesifikke kulturelle praksiser.

Ikke Kill Bugs


Den naturlige instinkt å drepe bugs i hagen din trenger å bli undertrykt hvis du håper å tiltrekke seg kolibrier til din hage. Hummingbirds lever av små insekter og hvis du sprayer insektmiddel på blomster, vil du eliminere en av deres mat kilder. Du også indirekte kan skade fuglene hvis de har skjedd til å innta noen av kjemikaliet.

Røde blomster


Hummingbirds nyte mange forskjellige planter, men fuglenes tendens er å søke røde blomster først. Dette er ikke fordi røde blomster er en bedre matkilde, men fordi de fleste røde blomster vanligvis er alene av bier. Nektaren blir ikke brukt som matkilde av andre arter, så er lettere tilgjengelig for kolibrier.

Steady Blooming Schedule


Forsknings planter som vokser godt i ditt område og plante et bredt utvalg med forskjellige blomstrende ganger. Sørg for at noen blomster i blomst gjennom så mye av vekstsesongen som mulig. Dette sikrer en matkilde er alltid tilgjengelig for kolibrier, overbevise dem om at hagen din er et utmerket sted å ringe hjem. Legge til andre ting som kolibrier trenger for en permanent habitat, for eksempel noen trær for ly og en vannkilde, vil gjøre din blomsterhage enda mer attraktiv for dem.

Spesifikke blomster


Hummingbirds er tiltrukket av bestemte blomster, inkludert hibiscus varianter. Gladiola, germanium og dahlia er også gode valg. Enhver plante som har en lengre eller trompet-formet blomst vil tiltrekke seg kolibrier, som har en slank regning og utvidbar tungen for nipper nektar. Honeysuckle vinstokker inneholde søt nektar som er en matkilde for Hummingbird.