Hovudside

Hvordan å stive Organza Blomster med lim

by Walther

Hvordan å stive Organza Blomster med lim

Organza har en tynn, delikat tekstur som gir seg til å lage feminine blomster med ruffled kanter. Men hvis du liker utseendet og følelsen av organza, men foretrekker mer strukturerte blomst tilbehør, kan du prøve å stivne dine blomster med lim. Resultatet vil fortsatt være gjennomsiktige og elegant, men mindre freeform. Når du er ferdig, kan disse blomstene dekorere pannebånd, vesker, sko, lapels og selv chokers. Blomstene vil holde sin form og ser frisk og lys.

Bruksanvisning


En Punch tre seks-petal blomster fra organza stoff fargen du ønsker med din seks-petal blomst punch. Punch dem en om gangen i stedet for å brette stoffet å slå ut flere blomster på en gang. Siden organza er delikat, kan du ende opp med forvrengte petals.

•  Bland ca 2 spiseskjeer av hvit skolen lim med en spiseskje av varmt vann i en liten plastbolle. Blandingen skal se ut som papir mache mix eller hvit smultring glasur.

•  Vend en liten metall bolle opp-ned, og riv av en firkant med plastfolie. Plasser vikle på undersiden av skålen. Metall fungerer bedre enn plast fordi metall bolle bunner er vanligvis glatt og sømløs. Plast boller har ofte en leppe eller produksjonsinformasjon stemplet på bunnen.

•  Plasser en av dine organza blomster på plastfolie på toppen av metall bolle. Dypp en finger inn i lim og vann-blanding og hold din blomst på plass med den andre hånden. Glatt fingeren mot organza, buede kronbladene ned mot den buede bolle bunnen.

•  La hver blomst tørke i ca 10 minutter før peeling det ut av plastfolie. Fjern forsiktig eventuelt lim "utkant" rundt kantene av hver blomst og sett dem til side for å tørke i ytterligere 20 minutter.

•  Layer blomstene oppå hverandre, svimlende kronbladene slik at du kan se dem alle. Plassere en krystall knappen i midten av hver blomst og sy det på plass med en nål og tråd.