Hovudside

Hvordan Grow en Locust treet (Robinia pseudoacacia)

by Walther

Hvordan Grow en Locust treet (Robinia pseudoacacia)

The Locust Tree (Robinia pseudoacacia) er variabel i form, men generelt er det et stort tre med lange hengende panicles av blomster om våren. Å være stor og løvskog, er det et perfekt tre for å gi skygge om sommeren og likevel tillate oppvarmingen solskinn å trenge inn i vinteren. Her er litt informasjon om hvordan å vokse Locust treet (Robinia pseudoacacia).

Bruksanvisning


•  Den svarte johannesbrødkjernemel (Robinia pseudoacacia) er medlem av ert familien (Fabaceae), og som de fleste ert familiemedlemmer kan fikse nitrogen i jorda. Dette gjør at treet vokser godt selv i dårlig jord.

•  The Locust tilbyr store hvite klynger av blomster tidlig på våren. Økende 50 '- 80' tall, er det en god skygge treet for en plass som kan håndtere et tre denne store. Den svarte locust har giftig tre, blader og frø så ikke vokser det der barn, dyr eller lager dyr ville være sannsynlig å få i seg disse delene. Det er en raskt voksende, hardt tre treet som gjør utmerket trelast for bygging. Et godt tre for landskaps hvor det er rom for det å vokse, er den svarte locust elsket av flere forskjellige typer sommerfugler.

•  Variasjonen av Robinia kjent som "Purple Robe" er en av de showiest varianter. Det er kaldt tolerant til sone 3 og tar full sol til delvis skygge. Det er veldig populært fordi det er en raskt voksende treet som dekker seg med panicles av prangende rød-lilla blomster om våren. Vokser til ca 30 '- 40' tall, det passer bedre inn i de fleste landskaper enn de større hvite blomster varianter.

•  The Locust er svært tolerant av både varme og kulde og ikke masete om jord. Det kan være noe tørke tolerant, men også vokse godt i regnfulle områder så lenge den har anstendig drenering. Den håndterer varme og tørre, men i enkelte områder vil bli offer for gresshoppen pinnen når stresset.

•  Grow Locust treet (Robinia) for en kjekk landskap tre der du vil ha et løvtre som krever lite vedlikehold. Som alle trær, holde det godt formet som det vokser så det vil modnes inn i en velformet, sunn prøven og vil trenge noen større trimming når det blir stor. Hvis det vokser utrent kan det utvikle sprø grener som kan knipse i sterk vind.