Hovudside

Hoover vindtunnel Instruksjoner

by Walther

Hoover vindtunnel støvsuger ble først utgitt i 2004 for hjem rengjøring. Den vindtunnel er en poseløse støvsuger med flere funksjoner for å bidra til å holde hjemmet rent. Før første gangs bruk må du montere håndtaket. For å få mest mulig ut av vindtunnel, følger riktige bruksanvisningen.

Håndtaket Vedlegg


Liket av Hoover vindtunnel er pakket som en komplett enhet, med unntak av håndtaket, som du må legge ved. Før du setter på håndtaket, gjør at strømkabelen ikke er koblet til et strømuttak. Håndtaksstykket har fire skruer pakket bak et stykke papp i bunnen av håndtaket. Fjern og kast papp, og plassere skruene til side. Åpne verktøyet dekselet nær toppen av støvsugeren kropp og skyv håndtaket stykke inn i det åpne sporet. Med en stjerneskrutrekker og de medfølgende skruene, skru håndtaket på plass. Til slutt, dra i plast bryteren-lock off av "Power" knappen på forsiden av håndtaket og kast den.

Støvsuging


Før du begynner å støvsuge med vindtunnel, juster høyden på kraft pensel i henhold til lengden på teppet. For å justere pensel, flytter du glidebryteren plassert på toppen av kraften dyse til riktig høyde.

Plugg strømledningen inn i en stikkontakt og trykk på håndtaket utløserspaken på strøm dyse. Håndtaket vil frigjøre fra oppreist stilling, noe som gjør det lettere å presse støvsugeren. Trykk på strømbryteren på forsiden av håndtaket til "På" for å starte støvsugeren.

Hoover utviklet vindtunnel med en skitt sensor som varsler brukeren når en stor mengde skitt eller rusk er til stede i teppet. Indikatorlysene er plassert på forsiden av kraften dyse. Hvis den grønne lampen lyser, er teppet i det området rent. Hvis den røde indikatoren er på, er det innebygd skitt igjen i teppet, og du bør fortsette å støvsuge det området.

Rengjøring Verktøy


I tillegg til støvsuging tepper, kan du støvsuge stoppede møbler og vanskelig tilgjengelige steder, med de medfølgende rengjøring verktøy. Å bruke verktøy, slå av støvsugeren og plasser håndtaket i oppreist stilling. Trekk slangen ut av holderen og skyv verktøyet du vil bruke inn i slangen. Hvis du trenger for å nå lenger, skyv staven inn i slangen og fest verktøyet. Når verktøyet er tilkoblet, slår på støvsugeren for å starte rengjøringen.