Hovudside

Blomst navn som begynner med J

by Walther

Blomst navn som begynner med J

Antallet blomster som begynner med bokstaven "J '' er relativt liten i forhold til den enorme mengden av blomster i verden. The List of Flowers nettside, for eksempel, gir navnet på nesten 3000 blomster, men bare 18 av dem starte med en J. Mange av navnene på disse blomstene har gresk eller latin opprinnelse og er ikke lett å huske, og det er derfor en liste med alfabetet kan komme godt med.

Justicia


Justicia er en blomst som er en del av Akantusfamilien familien. Også kjent som reker anlegget, falsk hop og reker bush, er Justicia innfødt til Mexico og vises ofte i tropiske og subtropiske hager. Den vokser i klumper av stengler og blomstrer nesten kontinuerlig. Bladene er ovale, lys grønn og 2 til 3 inches lang. Det gjør best i sin helhet til delvis sol og trives best i godt drenert jord. Justicia ble oppkalt etter skotsk horticulturist James Justice. Fargene inkluderer lilla og gult.

Jonquil


Jonquil er en blomst som regnes som den mest duftende av alle Narcissus arter. De Narcissus arter er kollektivt kjent som påskeliljer. Det er innfødt til Spania og Portugal, og blomstrer i mars og april. Den har slanke stengler som er ca 16 inches høy. Hver stilk bærer 05:58 gule blomster som er lyse i fargen og omtrent på størrelse med en fjerdedel. Sine kopper er liten og om lag en fjerdedel av størrelsen på kronbladene. Jonquils trives best i full sol, selv om de også vil blomstre i delvis skyggelagte områder. De krever lite stell før de blomstrer og er delt.

Jasmine


Jasmine er en populær blomst rundt om i verden, og er en del av slekten av busker og vinstokker i Oleaceae familien. Det er innfødt til tropiske og varme områder av verden, og er best kjent for sin unike duft. Det er ca 200 arter av Jasmine. Jasmine blomstrer i enten våren eller sommeren, omtrent seks måneder etter planting. Det frigir sin duft etter at solen har satt og månen nærmer seg sin fulle scenen. Det er først og fremst en klatring vintreet eller buskete busk. Blomstene er voksaktig-hvit i fargen og bladene er runde og skinnende. Sine busker nå høyder på 10 til 14 fot. Blomstene er rundt 1 cm i størrelse.