Hovudside

Slik får du tak i Kombinasjon av en Master kombinasjonslås

by Walther

Slik får du tak i Kombinasjon av en Master kombinasjonslås

Bedrifter, huseiere, studenter og reisende bruke sluser for å beskytte og sikre sine eiendeler. Master Lock er en av de mest brukte låser. Master Lock Selskapet ble etablert i 1921 og har spesialisert seg på produksjon av viktige og kombinasjonen låser. Master Lock kombinasjon Låsene åpnes ved hjelp av en 3-sifret nummer. Hvis du glemmer eller mister kombinasjon, kan du få det direkte fra Master Lock. Selv om Master Lock ikke lenger møblerer tapte kombinasjoner til kundene via e-post, faks eller telefon, tilbyr selskapet en annen metode for å hente din kombinasjon.

Bruksanvisning


•  Last ned "Lost Kombinasjon Form." Skjemaet ligger på Master Lock nettside (masterlock.com).

•  Fyll ut skjemaet. Ta form til en notarius publicus. Mange lokale bibliotekene tilbyr gratis notarius tjenester. Vis notarius en gyldig form for identifikasjon som førerkort. Signere skjemaet i nærvær av notarius. Notarius vil signere, dato og stemple skjemaet.

•  Få en kopi av lock serienummer. Serienummeret er plassert på baksiden tilfelle av låsen. Låsen må ikke være knyttet til noe slikt som et skap eller skap. Sørg for at du skriver inn serienummeret på en kopi også.

•  Send den opprinnelige attestert skjema og kopi av kombinasjonslås til Master Lock. Postadressen er notert på Master Lock nettside. Behandlingstiden er ca fire til seks uker. Når forespørselen er behandlet, vil du motta låsen kombinasjon i posten.

Tips og advarsler


  • Master Lock kunder oppfordres til å lagre deres kombinasjon på Master Lock Vault nettside (masterlockvault.com). I tilfelle du mister eller glemmer koden kan du hente det fra nettsiden.
  • Master Lock Vault er et gratis konfidensiell service.