Hovudside

Slik flytter en stor Gun Sikker

by Walther

Slik flytter en stor Gun Sikker

Mange bruker safe som en måte å beskytte sine penger, våpen eller andre verdifulle gjenstander, men når det gjelder å flytte et trygt fra ett sted til et annet, det er ingenting sikkert om det. Store safe veie oppover på £ 1000, og den minste feil flytte kan føre til en skadelig -. Med dødelig - katastrofe. Før transport av din trygge, sikre at du har riktig verktøy og kunnskap til å gjøre det riktig.

Bruksanvisning


•  Finn riktig utstyr. Du kan bruke en rekke forskjellige stykker, men to er mest fremtredende. Den ene er jekketralle. Det ser ut som en gaffeltruck, bare det er ment å bli trukket og ikke drevet. Siden safe er tunge, få en hydraulisk jekketralle.

Den andre del av utstyret er en dolly, som oppreist stående stykke utstyrsservicearbeidere vanligvis bruker når levere et kjøleskap, komfyr eller vaskemaskin og tørketrommel sett. Det er den beste del av utstyret for å flytte tunge ting opp eller ned trapper. Sørg for at det er en industriell dolly (ikke et apparat dolly).

•  Clear bort alt som kan hindre deg mens du transporterer trygt, spesielt betaler oppmerksomhet til entreen. Ta bilder av veggen for å unngå å banke dem ned. Også vurdere å ta dører av å skape mer plass.

•  Spør en venn eller to for å hjelpe deg. Selv om det er mulig å flytte en stor trygg av deg selv, er det ikke klokt. Safer kan veie i overkant av £ 1000.

•  Legg opp safen. For dolly spissen sikker litt mens en annen person glir dolly under og stropper den trygge i. Som du tips trygg og dolly bakover sammen, plassere en person på hver side for å lede den ned trygt. Tips det sakte. Når du begynner å bevege seg, trekker det i stedet for å skyve den. Ligge bak på dolly mot trappen å gå opp eller ned. Flytte ett skritt av gangen. Ingen skal noen gang stå under trygge i tilfelle det faller.

For pallen jack, bruke en dolly å tipse trygg akkurat nok til å få pallen jack under. Tips safen tilbake den andre veien, og la den trygt å sitte på pallen jack, skyve den lenger på pallen som du går. Sikre trygg på pallen. Hvis du ikke sikrer det, stasjonen en person på hver side for å holde det balansert.

•  Losse i omvendt rekkefølge. Med dolly, spør en person til spissen trygt akkurat nok for en annen person for å få dolly ut. Med jekketralle, skyver du trygt av pallen og på den tippet dolly. Losse fra dolly.