Hovudside

Feilsøking Pool Vannproblemer

by Walther

Feilsøking Pool Vannproblemer

Ha en bakgård svømmebasseng er en morsom måte å holde hele familien okkupert og trener hele sommeren. Opprettholde de riktige kjemiske nivåer i bassengvannet kan være utfordrende og tidkrevende. Vannproblemer er en del av å eie et basseng. Heldigvis, mange av dem kan utbedres uten å måtte ringe i en profesjonell.

Bruksanvisning


•  Shock ditt basseng med riktig behandling for størrelsen på bassenget du har hvis vannet er overskyet, grønn eller brun på grunn av algevekst. Kjøpe behandling hos din lokale bassenget levere store,

•  Test pH-nivået i vannet ditt og justere den opp eller ned tilsvarende dersom swimmerâ € ™ s øyne eller hals brenne etter bading. Bruk en behandling fra bassenget forsyning butikken.

•  Juster pH i bassengvannet slik at det er mellom 7,2 og 7,8 hvis du legger merke til brun flekker på bassengoverflaten.

•  Tøm noe av bassengvannet og fyll på med rent vann. Deretter justere pH til mellom 7,2 og 7,8 og super chlorinate vannet hvis hvite skum skjemaer på overflaten.

•  Juster pH til normalområdet for din basseng og spør din pool forhandler om å bruke en chelatdanner hvis skala skjemaer på sidene av bassenget eller i rørene.