Hovudside

Om Natural Hjemmelaget rengjøringsprodukter

by Walther

Om Natural Hjemmelaget rengjøringsprodukter

Mens det er praktisk å lager din dagligvarebutikk handlevogn full av kjemiske rengjøringsmidler til hjemmet ditt, kan du spare penger ved hjelp av naturlige ingredienser med svært tilfredsstillende resultater. Ved å kombinere produkter som er sannsynligvis i pantry, kan du lage din egen hjemmelagde renhold løsninger som vil holde hjemmet overflater glitrende og budsjettet intakt. De fleste hjemmelagde renseprodukter inneholder ett eller flere av tre vanlige ingredienser: eddik, natron eller sitronsaft.

Eddik


Kanskje den mest allsidige naturlig rengjøringsmiddel på kjøkkenet er det flaske med hvit eddik. Brukes full styrke eller fortynnet, eddik bryter ned såpe avskum og fett, oppløser hardt vann innskudd og er en naturlig deodorizer. Bland hvit eddik med en lik mengde rent vann og fylle en plast spray flaske. Spray benkeplater, skap, komfyr og bad overflater og tørk av. Eddik er skånsom nok til å bruke på de fleste overflater. Legg ½ kopp eddik til tøyet skylling til naturlig myke stoffer uten å irritere babyens sensitiv hud.

Bakepulver


Andre på listen av naturlige rengjøringsprodukter er natron, billig og full av deodorizing effekt. Fylle en tom baby pulver beholder med natron og strø det på vått underlag før du bruker en svamp til å skrubbe bort badekar sot og såpe avskum. For vanskelige flekker, kombinere natron med noen dråper vann for å lage en lime og la det sitte på flekken i noen minutter før snylte på. Kombiner natron med frisk sitronsaft å bleke vask flekker og la en åpen boks med brus åpen i kjøleskapet for å absorbere lukt.

Sitron


Hold rikelig med sitronsaft på hånden for tøffe rengjøringsjobber og for lysere hvite stoffer uten blekemiddel. Sil massen fra frisk sitronsaft, kombinere ¼ kopp juice med ½ kopp søt mandelolje, og fylle en liten sprayflaske. Rist og spray polert tre møbler for å fjerne gammel voks buildup og la en frisk ren glans. Legg ½ kopp sitronsaft til vaskeriets vaskesyklusen å øke vaskemiddel og fjerne flekker fra hvite tekstiler. Pre-treat flekker på hvite ved å lage en pasta av sitronsaft og natron og gni inn flekken før vask.

Isopropanol


Rengjøring av vinduer, speil og glass-front apparater er lett når du kombinerer like mengder av isopropanol og vann og tilsett 1 ss hvit eddik for hver 2 kopper løsning. Tillegg av teknisk sprit hjelper løsningen tørker raskt som du tørke, forlate glassoverflaten stripefrie. Bruk aviser for den endelige tørke.

Tilleggs


Lag din egen baby kluter av individuelt folding sterke papirhåndklær (Viva er et godt valg) og pakke dem inn i en lufttett plastboks eller en sterk zip-type plastpose. Kombiner en kopp vann med 1/4 kopp hvit eddik og tilsett 1/4 kopp mandelolje. Rist løsningen og hell over brettet papirhåndklær før forsegling. Når det er å endre tid, bruker du en fuktig towelette å forsiktig ren babyens bleie området. Disse gjør også flotte reise hånd wipes.