Slik fjerner Red Chapstick Fra Klesvask


Chapstick eller annen leppepomade flekker kan vanligvis behandles som alle andre oljebeis i vaskemaskinen, men hvis leppepomade er farget det vil trenge litt ekstra oppmerksomhet før vask. Ved hjelp av oppvaskmiddel vil bidra til å bryte fra hverandre flekken helt inn til kjernen, herunder den røde element som ellers ville gitt en svak rosa farge på plagget. Forbehandling av flekken med oppvaskmiddel og en standard klesvask flekkfjerner vil sikre at plagget kommer ut med ingen spor av flekken i det hele tatt.

Bruksanvisning


En skrape bort alle overflødige spor av den røde leppepomade med en kniv.

•  Påfør en prikk av oppvaskmiddel til det berørte området, ved hjelp av noen flere dråper hvis området er spesielt stor.

•  Spray området med litt vann før gni stoffet over seg selv slik at såpen trenge gjennom stoffet ytterligere.

•  Skyll alle parabolen såpe skum unna. Dekke det berørte området med et vaskeri forbehandling flekkfjerner. La flekkfjerner til å sitte i fem minutter.

•  Vask plagget som vanlig i vaskemaskinen.

•  Inspiser plagget nøye før du setter den i tørketrommelen; hvis noen spor av flekken fortsatt, la den lufttørke før du behandler det på nytt. Sette farget plagg i tørketrommelen vil bake flekken inn og få den til å bli ekstremt vanskelig det ikke umulig å fjerne.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler