Hovudside

Hvordan legge til Scent til Klesvask

by Walther

Hvordan legge til Scent til Klesvask

Hvis du har uparfymert vaskemiddel eller kanskje du foretrekker en sterkere duft når du vasker klær, ikke gå ut og kjøpe den dyreste og velduftende vaskemiddel på markedet. Snarere lage en enkel endring i vaskerom. Ofte innebærer det å legge til din favoritt essensielle olje. Derfor, gå til en naturlig matmarkedet, urte butikken, hudpleie butikk eller aromaterapi butikk og velg din favoritt duft, som for eksempel rose, lavendel eller jasmin, for å legge til tøyet.

Bruksanvisning


•  Legg en tøymykner - som vanligvis har en behagelig duft - til last av klesvask. Å lage din egen parfymert tøymykner, bland 1 kopp natron, 6 kopper hvit eddik, 8 kopper vann og 10 til 15 dråper av essensielle oljer. Alternativt legge en velduftende stoff ark til tørketrommel for å legge duft til tøyet.

•  Fyll tøyet cap til den aktuelle linjen med vaskemiddel, per etiketten instruksjoner. Legg tre eller fire dråper eterisk olje før helle vaskemiddel i vaskemaskinen vann. Dette bidrar til å legge til en duft til vaskemiddel som ikke lukter eller har svært lite duft.

•  Legg tre eller fire dråper eterisk olje direkte til vaskevannet hvis du bruker pulverisert vaskemiddel som har liten eller ingen duft. Fyll vaskemaskinen med vann før du legger den essensielle oljen og vaskemiddel. Deretter legger klærne og vask.

Tips og advarsler


  • Justere hvor mye eteriske oljer du legge til finne den styrken du foretrekker duft.