Hovudside

Hvordan leie et hus med en Pool

by Walther

Mens det er relativt lett å finne et hjem til leie i nesten hvilket som helst område, å finne et hjem til leie med et svømmebasseng kan vise seg å være litt mer utfordrende. Avhengig av geografisk område hvor du planlegger å flytte, kan dette luksus være ganske uvanlig. Men hvis det finnes, det kan bli funnet.

Bruksanvisning


•  Søk etter en utleie hjem på internett. Siden internett gir oss den praktiske søkeord søk, finne en utleie hjem med et basseng kan være like enkelt som å taste dette søkeordet, pluss by eller tettsted der du søker en leie.

En rekke resultater kan vises, noe som kan gjøre det relativt vanskelig å luke de legitime annonser fra svindel. I dette tilfellet, kan det være lurt å besøke bestemte klassifisert-annonser områder, som Craigslist. En annen online alternativet ville være å besøke nettsteder som rentals.com, hvor du kan sjekke merke dine spesifikke preferanser, inkludert svømmebasseng, for å gi en oversikt over resultatene i det området du ønsker.

•  Søke avisannonser og fortelle venner og familie. Siden noen gårdeiere og grunneiere er ikke av computer-savvy generasjonen, mange er mer komfortabel reklame i tradisjonelle måter, for eksempel lokalaviser, papir flyers i butikkoppslagstavler eller muntlig. Fortell venner og familie at du er på utkikk etter et hjem til leie med et basseng. Du vet aldri hvem som kan ha sett et oppslag eller hørt om en utleier som har behov for en ny leietaker. Ser i avisen din kan virke overveldende når du er tillitsfulle øynene dine for å finne at søkeordet "pool", men utelukker ikke muligheten.

•  Ta kontakt med en eiendomsmegler. Mange meglerkontorer, i tillegg til salg av boliger, er også i bransjen for screening potensielle leietakere for utleiere. Sørg for å fortelle agent som du er spesielt på jakt etter et hjem med et basseng, og selv om at agenten ikke vet om en off-side, hans forbindelser med andre agenter bringer om en verden av muligheter.

Vær på vakt for å spørre om leie er langsiktig eller kortsiktig, fordi mange meglerkontorer oppfordrer selgere til å leie en bolig for å dekke boliglån til hjemmet er solgt, og dermed sette deg i posisjon for å måtte flytte igjen når eierens - og realtor's - ultimate mål om å selge hjemmet kommer til å realiseres. Men hvis du søker en korttidsleie, kan dette være en svært behagelig løsning for alle involverte, spesielt når du kan nyte bassenget i mellomtiden!

•  Søk på andre måter. Hvis det virker som ingen av disse stedene har vist seg å være produktiv, prøve å søke den andre veien rundt - annonsere at du ønsker å leie et hus med et basseng. Henge en flyer som sier "Søker til leie med basseng," sette en annonse i lokalavisen (eller regionens papir) der du ønsker å flytte, eller poste dine ønsker i online rubrikkannonser og diskusjonsfora. Til slutt, er du nødt til å se resultater, så dykke i!