Hovudside

Slik fjerner en Wasp Honeycomb

by Walther

Slik fjerner en Wasp Honeycomb

Vepsene er viktig for miljøet, men når de bygger sine reir i nærheten av et hjem, kan de være et alvorlig problem. Av de tre typer veps: papir veps, Hornets og gule jakker, gjør papir veps reir i takskjegget på et hjem og har et reir som ligner på en bienes honeycomb. Hornets hekker ofte i trær, og gul jakke reir er typisk jord- eller gjort i vegger. Ifølge Trenger jeg to Know, Hornet og gul jakke reir fjernes best ved en profesjonell fordi vepsene er mer aggressive og reirene er vanskelig å komme til.

Bruksanvisning


•  Få en veps spray fra et hjem forbedring butikken. Det er tryggere å bruke en spray enn å fjerne vepsebol uten sprøyting. Hvis du bruker en spray, lese instruksjonene nøye for å sikre at sprayen brukes til sitt beste effekt.

•  Ta på verneklær. Bee handler klær er ideelt fordi det naturlig dekker hele kroppen. Hvis bee handler klær er ikke tilgjengelig brukes flere lag med klær og tape eller strikk bunner i ermet for å holde dem fra å åpne eller å ha plass for veps for å komme til. Har en assistent kjole på en lignende måte. Dekke hver tomme av huden, inkludert ører, ansikt og hals med lag med klær.

•  Vent til kvelden når været begynner å kjøle og vepsene tilbake. Fjerne reiret mens vepsene er borte vil resultere i vepsene remaking reiret. Spray veps gift på reiret i henhold til instruksjonene og stå vekk fra reiret på trygg avstand.

•  Har du en assistent holde en lommelykt med et rødt lys for å tillate visning. Unngå gule lys, noe som vil tiltrekke seg veps.

•  Sett den tøypose over reir og klippe hekker gratis. Knyt kluten umiddelbart for å hindre vepsene fra å komme ut.

•  Sett posen med reir i det i vann til den er helt dekket og har ekstra vann over. La den sitte i vannet i flere dager for å drepe veps. Ikke la posen for å åpne, og sikre at det forblir dekket av vann.

Tips og advarsler


  • Fjerne reiret i løpet av vinteren når vepsene gjemmer seg for sesongen er mindre risikabelt. Vepsene ikke er i reiret i løpet av vinteren hvis det er et kaldt sted, og huseiere kan ta tiltak for å hindre byggingen av et nytt reir uten å bekymre deg for å bli stukket.
  • Stukket i halsen eller munnen eller om allergiske reaksjoner oppstår, kontakt lege umiddelbart. Stukket og du har problemer med å puste, eller svimmelhet og kvalme oppstår, gå til legevakten.