Hovudside

Pool Liner Installasjon tips

by Walther

Pool Liner Installasjon tips

Mens det er alltid bedre å ha basseng duken installeres av en profesjonell montør, kan du gjøre dette prosjektet selv. Du vil trenge hjelp av noen venner, en fin dag til å gjøre det, og noen solkrem. Installere et basseng liner er ikke veldig vanskelig, men krever tålmodighet å bevege seg sakte og få jobben gjort riktig. Fordi det er forskjellige typer basseng liners, bør du følge produsentens anvisninger for din spesielle liner, men alle har noen generelle installasjon tips til felles.

Klar Ground


Bakken under duken din er en svært viktig skritt for å installere din liner. Hvis dette ikke blir gjort riktig enn noe som følger kanskje ikke fungerer optimalt eller vare veldig lenge. Hvis du bytter ut en liner, sjansene er bakken var allerede forberedt, og du er klar til å gå. Men det er ting som bør sjekkes før du begynner, enten du installerer for første gang eller monterer et nytt liner. Se etter steiner og røtter kommer gjennom sand seng. Steiner og røtter kan rive et hull i bunnen av liner ganske raskt og ødelegge din nye liner. Man bør ha en jordhaug rundt bunnen av bassenget rammen slik at foringen ikke kommer i kontakt med bunnen av rammen. De gjør også ledeplater som du kan bruke i stedet for mounding skitt. De avrunder den nederste kanten og vare lenger enn skitt mounding, men enten man vil nok.

Installere Liner


Plasser brettet opp liner i bassenget etasje og brette det. Prøv å glatte ut rynker på gulvet mens du utfolder. Veggene i duken bør bringes opp veggene i bassenget og brettes over toppen ca 6 inches. Duken kan holdes der med klyper eller ved å bruke plastlisten som holder duken på plass permanent. Klyper er litt lettere å jobbe med når du fyller bassenget skjønt. Hvis det er en beaded liner, bare knipse liner over kanten som anvist. På dette punktet bør du la liner å sitte i solen i ca en halv time så det vil varme opp og bli mer smidig.

Det neste trinnet er å begynne å jobbe ut rynker. Du kan bruke en myk bust kost og trykk forsiktig mot sidene. Det er greit hvis du ikke kan få alle rynkene ut først; du vil være i stand til å arbeide mer av dem ut når du begynner å fylle bassenget med vann. Nå vil du ønsker å stille opp sømmene rundt kanten til å være omtrent halvveis opp skitt hauger eller ledeplater. Veggene i duken bør være opp tett, og deretter kan du begynne å fylle bassenget.

Trene rynker i bunnen av bassenget som vannet begynner å fylle. Etter ca 3 inches, vil du ikke lenger være i stand til å bevege seg i bunnen av liner rundt. Som vannet begynner å fylle opp til din skitt haug, sørg for at det ikke er noen luftlomme mellom haugen og liner. Dette vil sette unødig stress på duken, og det vil til slutt mislykkes. La veggene ned litt ved å ta ut et par klyper på en gang, og justering av liner. Deretter sette dem på igjen. Dette bør holde veggene rynkefri, men du vil ønske å se den svært tett som vannet skyver liner mot veggene. Hold justere klyper eller coping inntil bassenget er fylt til like under skimmer nivå.

Installere Skimmer og Slanger


Installere plastrammer skimmer og hullene for vannslanger. Følg instruksjonene fra bassenget produsent for denne installasjonen. De fleste krever en viss type silikon brukes til å holde dem fra å lekke. Skjær forsiktig duken fra innsiden rammene, etter at de er riktig installert, med et verktøy kniv. Deretter koble dem opp til din filtreringssystem og fortsette å fylle bassenget.

Installere Mestring og Topp Rails


Når bassenget er fylt til riktig nivå, permanent installere mestring. Dette kan være nødvendig å være trimmet for å passe på riktig måte. Hvis du har et par inches av overflødig liner, rull den opp og duct tape det nær toppen, ikke klippe den av. Installere topp skinnene ved å følge produsentens anvisninger eller det motsatte av hvordan du tok dem av.