Hovudside

Hvor høy Har bukkehorn Willow få?

by Walther

Bukkehorn selje (Salix babylonica crispa) er en høy, relativt smalt tre som når 40-45 meter i høyden ved forfall. Den har en gjennomsnittlig baldakin diameter på 25 fot, som er smalere enn de fleste andre gråt willow varianter. Variasjonen er kjent for sin karakteristiske, spiral blader.

Kjennetegn


Bukkehorn selje tåler våt, dårlig drenert jord, som alle selje varianter. Det tåler tørke rimelig bra, å miste sine blader, men voksende dem tilbake når forholdene bedres. Bukkehorn selje er løvskog, med bladene gulnet i høst. Treet gjør best i full solen. De små blomstene er ikke dekorativ, men de smale blader curl naturlig inn i en slående spiralform som gir treet sitt navn. Barken er brun og litt furet.

Root Invasivitet


Bukkehorn selje er ikke egnet for planting nær husene, vannrør eller andre underjordiske verktøy på grunn av sin aggressive rotvekst. Røttene til en moden treet kan utvide opp til tre ganger så langt fra stammen som kanten av kalesjen. De kan gi alvorlig skade på rør og betong fortau eller stiftelser. Røttene kan også vokse overflaten langs jord en betydelig avstand fra stammen, noe som gjør klippingen vanskelig.

Landskaps Bruk


Bruk bukkehorn piletre som en skygge treet eller liggende aksent i områder der grunnforholdene er fortsatt vått eller oversvømmet for en betydelig del av året. Piletre kan brukes i tørre områder også, men vil miste sine blader uten vanning under tørke. Treet er pålitelig hardfør i US Department of Agriculture hardførhet sone 6a og høyere. Nord for det, kan det lider frostskader i løpet av vinteren.

Vedlikehold


Ram hode willow er utsatt for gren tap og kan medføre signifikant rusk i området rundt seg selv. Redusere gren brudd og sikre en attraktiv moden form ved beskjæring treet årlig, fortrinnsvis etter den kaldeste delen av vinteren har gått, men før sevjen stiger. Ram hode piletre er en ganske hardfør treet, men det kan være utsatt for bladlus, boremaskiner, skalaer, krone gnagsår og selje skorpe. Sprøyting plantevernmidler er vanligvis ikke nødvendig.