Hovudside

Hva Kjemikalier jeg trenger for en Freshly Fylt svømmebasseng Do?

by Walther

Hva Kjemikalier jeg trenger for en Freshly Fylt svømmebasseng Do?

Hver svømmebasseng krever skikkelig rengjøring, filtrering og kjemikaliebruk for å opprettholde renhet og klarhet i vannet. Riktig å legge kjemikalier basert på hvor mange liter vann er i bassenget er avgjørende for å opprettholde vannkvaliteten. Balansere vannet begynner med alkalitet, pH-nivå og klor stabilitet. Etter de grunnleggende nivåene når et trygt rating, vil andre kjemikalier hjelpe din pool glans.

Alkalitet Increaser / Decreaser og pH


Ved hjelp av en pool teststrimmel, sjekk for å se hvor mye alkalitet er til stede. Den anbefalte alkalitet området er mellom 90 deler per million (ppm) og 120 ppm. Hvis nivået er høyt, bruke en alkalitet decreaser; hvis lav, bruk en alkalitet increaser inntil det ideelle nivået er nådd. PH-verdien av vannet bør være noe nøytralt, eller mellom 7,2 og 7,8 på pH-skalaen. Justere pH til det angitte nivået er nådd.

Klor og brom


Bruk klortabletter for å desinfisere, eller "sjokk," vannet. Dette er en mye mer effektiv og rimelig produkt enn det beslektede flytende klor. Plasser klortabletter i skimmer kurv for å drepe skadelige bakterier for en trygg bading miljø. Klor nivåer bør måles mellom 1 ppm 3 spm. Brom er mer stabil enn klor i varmere temperatur vann og er et vanlig alternativ rensemiddel. Brom bør lese mellom 2 og 5 ppm.

Algaecide


Akkurat som en dam, svømmebasseng har en tendens til å utvikle alger. Dette er spesielt vanlig når vannet står stille i lang tid, og bassenget ikke er i bruk. Legg algaecide på en ukentlig basis så alger danner ikke. Pensle basseng liner, vegger, og er vanskelige å nå områder - for eksempel bak stiger - før du legger den algaecide slik at alle organiske forbindelser er eliminert.

Metal avskrekkende


Bassengvannet bør også testes for hardhet. Metaller - som Cooper, jern og magnesium - i bassenget føre til at hardheten til å være høyere. En metall remover løsning bør legges før du legger klor til bassenget. De to kjemikalier kan motvirke og ikke fungere skikkelig. Metaller i bassenget kan føre vann til å bli mørk brun eller beis bassenget liner.

Clarifier


Hvis bassengvannet blir kjedelig eller klart og kan ikke kureres med filtreringssystem alene innen 24 timer, skal klare legges til bassengvannet for å hindre melkeaktig farge. Den vanligste årsaken til dette er liten rusk i nærheten av bassenget bunnen. Sjekk for å se om klare oppfordrer til basseng pumpe eller filter for å være på eller av under produkt utbetaling. Klarings løsningen kanskje må legges flere ganger om dagen, avhengig av alvorlighetsgraden av problemet.