Hovudside

Betyr Radiant Barrier Isolasjon virkelig fungerer?

by Walther

Hvis du bor i et varmt klima og leter etter måter å redusere kjølekostnadene og samtidig opprettholde en tilfredsstillende temperaturnivå i hjemmet ditt, kan strålende barriere isolasjon være en vurdering for deg. Selv om dette isolasjon kan installeres hvor som helst i hjemmet ditt, er på loftet den vanligste sted å installere strålende barriere isolasjon.

Funksjon


Strålende barriere isolasjon avbøyer varme fra hjemme overflater som vanligvis absorberer varme luft, slik som loft isolasjon. Den er plassert mellom en utstrålende overflate, for eksempel et tak, og en absorberende overflate for å redusere mengden av varme som overføres til huset. Varmes barrierer er vanligvis laget av tung folie eller folie ark lager. Metall tak helvetesild, reflekterende taktro og reflekterende chips er også tilgjengelig, selv om plate strålende barrierer er den mest brukte varianten.

Effektiviteten


Varmes barrierer er ikke ment å erstatte tradisjonell isolasjon. I stedet bør de brukes i tillegg til isolasjon, og er ofte ineffektive i boliger som har 10 eller flere inches av isolasjon allerede på plass, ifølge Kansas State University Extension. Radiant barrierer som er mest effektive i varmt klima, og selv om de er først og fremst brukes til å kjøle ned et hus i varm sommervarmen, de også gjøre en betydelig forskjell på våren og høsten måneder, siden solenergi kan fortsatt akkumuleres i hjemmet i løpet av sommermånedene av disse sesongene.

Kostnad


I høyre klima, kan strålende barrierer redusere energikostnadene. Ifølge Florida Solar Energy Center, kan en strålende barriere redusere energikostnadene med om lag 8 til 12 prosent i varme Sørøst klima. Disse kostnadene varierer mye basert på ditt hjem andre ENØK faktorer. For eksempel, hvis du har en rekke sørvendte vinduer i ditt hjem eller en minimal mengde naturlig skygge, strålende barriere isolasjon kan ikke gjøre så mye av en forskjell i pris, melder Byron Jones av Kansas State University Institute of Environmental Research .

Tips


Noen typer strålingsbarriere isolasjon er mer effektive enn andre. Hvis du bestemmer deg for å kjøpe en strålende barriere for hjemmet ditt, velge produkter som har en emissivitet på 0,1 eller mindre og reflektivitet på ca 0,9 eller mer. Glansfullt produkter har en tendens til å fungere best. Som bemerket av sparepærer, er riktig installasjon en kritisk faktor i utførelsen av din strålende barriere, så har produkter profesjonelt installert for maksimalt utbytte. Unngå å installere strålende barriere over loftsetasjen isolasjon, siden det er ineffektiv og kan oppmuntre oppsamling av støv.