Hovudside

Hvor ofte bør du Drain & Fyll en Hot Tub?

by Walther

Hvor ofte bør du Drain & Fyll en Hot Tub?

Ligner på et basseng, men mindre, inneholder en badestamp flere jets som holder det varme vannet beveger seg gjennom hele enheten. Vannet er i konstant bevegelse, og enheten inneholder et filter som fjerner rusk og uønskede partikler fra det varme vannet. Men i motsetning til et basseng, må du tømme og fylle din badestamp regelmessig for å holde vannet friskt og for å kontrollere bakterievekst.

Rutetabell


Drenere og fylle din badestamp hver måned mens du bruker enheten. Drenering enheten spyler noen korrosjon fra karet er varmebatteriet og også fjerner eventuelle caked-on rusk i enheten. Drenering og påfylling bidrar også redusere støt i karet er akryl skallet. Disse humper kan til slutt føre til skallet å deformere og muligens sprekke.

Merk: dersom flere personer bruker din badestamp eller rusk er ofte til stede i badestamp, avløp og fylle din badestamp månedlig for å holde bakterievekst til et minimum.

Drenering Sjekkliste


Ved tømming og påfylling din badestamp, ikke glem å fjerne bedervet vann fra karet er pumpesystem inkludert returledninger og vannpumpe. Bruk en beholder-type våt vakuum for å fjerne pumpesystemet. Sjekk også badestamp elektriske system for frynsete ledninger og defekte effektbryterkomponenter. Har noen pumpesystem og elektriske systemproblemer repareres så fort som mulig.

Vinterklargjøring


Tappe badestamp før du lukker enheten for sesongen. Deretter slår du av karet står varmeapparatet og kjøre karet luftblåseren i 30 sekunder for å blåse ut alt vannet ut av badestamp er luftkanaler. Bruk et stort håndkle for å suge opp eventuelle gjenværende vann fra karet og koble fra enheten. Fjern eventuelle tappepluggene fra pumpehuset, skru av noen beslag og bruke en beholder-type støvsuger for å blåse ut jet rør. Til slutt, dekke badestamp med en presenning eller dekke for å holde rusk fra å blåse inn i enheten.

Unnlatelse av å Drain og Refill


Unnlatelse av å tømme og fylle din badestamp kan føre til at bakteriene vokser i enheten på grunn av skitt, kremer og annet rusk samler seg i bedervet vann. Bakterier kan føre til hudinfeksjoner, utslett, ørebetennelse og luftveisproblemer samt andre helsemessige problemer. Bedervet vann som inneholder rusk kan også tette og skade badestamp er jets, varmespiral og andre komponenter.