Hovudside

Hvordan bli kvitt Vann Bugs i din Inground Salt Pool

by Walther

Hvordan bli kvitt Vann Bugs i din Inground Salt Pool

Noen bassenget kan være plaget av skadedyr av insektet variasjon, spesielt salt vann inground bassenger som er flush med jorden. På grunn av den rikelig fuktighet disse bassengene gir, kan de raskt bli infisert med vann bugs. Kjemiske insektmidler er ikke trygt å bruke i bassengene fordi de kan skade mennesker og dyr. Det er et trygt alternativ, men som kan rett og slett gjennomføres for å kvitte seg med vann bugs i din inground salt basseng. Ansette et par felles husholdning rengjøringsmidler for å hjelpe hjelpemiddel i utryddelsen av disse plagsomme inntrengere.

Bruksanvisning


•  Hell halvparten av en 50 væske oz. beholder med Wisk vaskemiddel, eller 25 oz., inn i standard størrelse inground salt basseng. Bare legg til vaskemiddel til vannet som du går rundt perimiter. Hvis du har et større utvalg, kan du inkludere hele 50 oz. av Wisk. Såpen vil dekke overflaten av vannet og hindre vann feil fra å danne en luftboble for å overleve.

•  Legg 1/4 kopp Joy oppvaskmiddel til svømmebassenget vann for å drepe svømme bugs som ellers ikke ville bli borte fra Wisk behandling. Feilene kan ikke tolerere såpe og vil snart gå til grunne. Vannet kan ha såpeskum for en stund, men de vil etter hvert avta etter noen dager.

•  Suck opp døde vann bugs med et svømmebasseng støvsuger. Dersom nye bugs reinfect bassenget, gjenta soaping prosess for å eliminere dem.