Hovudside

Vil Deer Spis en Oak Tree?

by Walther

Vil Deer Spis en Oak Tree?

En hjort kulinariske preferanser sette den rett i herbivore kategori - plante eater. Slik det ser ut for tilgjengelige kilder, er det ført inn i bakgårder. Hjort spiser grunneiernes prydplanter, hage grønnsaker, frukthage frukt og tre deler. Forbruket, kalt surfing, er dyrets måte å overleve på. Hjort elsker eikenøtter, men de faktiske eiketre deler er ikke en favoritt. Det betyr ikke at hjorten vil ikke ta del av det fra tid til annen.

Hva Deer Kjærlighet


Hvis du har en overflod av andre foretrukne planter og trær i ditt område, er det tvilsomt hjort vil bry din eik. Hjort spise på en rekke matvarer, som inkluderer busker og tre deler - løv, kvister og eviggrønne nåler i vinter; ny vekst planter om våren og sommeren og nøtter og eikenøtter. Hjort også vil spise sopp og lav hvis de kan finne dem. Topp på listen sin, ifølge Michigan Department of Natural Resources, er arborvitae, azalea, brennende busk, hosta, krokus, Dagliljer, Hemlock, eikenøtter, rhododendron, tulipan, barlind og plomme, kirsebær og epletrær.

Hva Deer Som


Å ha disse plantene rundt gjør det mindre sannsynlig at hjort vil surfe på eiketrær i hagen din. Akkurat som mennesker, hjort har en preferanse av smaker. Noen går til matvarer er hvit seder, hvit furu, Sumac, gul bjørk, lønn trær, dogwoods, grønnsaker, prydplanter og viburnums. Spesielt foretrukket er konkurranse knopper om våren.

Hva Deer ikke liker


Det er en lang liste med pryd og landskaps planter som hjort ikke foretrekker. Det betyr ikke at de ikke vil spise på din bakgård buffet hvis tilgjengeligheten av deres foretrukne matvarer blir knappe, som det fremgår av Michigan DNR. Sjelden spist av hjort er grantrær, rød furu, balsam gran, strålende rød chokeberry, bøketrær, buksbom, bog busker, kaprifol, trollhassel, Forsythia, tag eldre, Shasta tusenfryd og hyasint.

Preferanser ved plassering


Din posisjon bestemmer planter, prydplanter og trær hjort finne mest og minst attraktive for bespisning. Lokale fylke forlengelse kontorer er de beste kildene for detaljene i ditt område.