Hovudside

Hjem rettsmidler for å bli kvitt Veps

by Walther

Hjem rettsmidler for å bli kvitt Veps

Veps utføre en nødvendig oppgave i hagen: De hjelper til å pollinere blomster. På den annen side, veps har en ekkel brodd som kan forårsake alt fra en mild hud utslett til en tur til sykehuset for noen som er allergisk mot giften. I motsetning til en bie som mister sin stinger og dør, kan en veps stikke flere ganger. Holde veps i deres sted eller bli kvitt dem helt kan oppnås ved hjelp av hjemme rettsmidler. Uansett hvilken metode du velger, sørg for å ha tykk, beskyttende klær.

Tid Them


Gå etter veps i begynnelsen av juni, når reiret er etablert, men er fortsatt liten. Natt er den beste tiden fordi alle vepsene vil være i reiret. Det er også bedre å gå etter dem mens de nattlige temperaturer under 50 grader C, som veps ikke flyr godt i kaldere temperaturer.

Finn Them


Vepsene bygger reiret under takskjegget av hus og i trær. I juni skal reirene fortsatt være små, slik at de vil være vanskeligere å finne. Sjekk ut alle mulige hekkeplasser og gjøre det mer enn en gang i tilfelle du går glipp av dem i første omgang.

Eliminere dem


Bruk en sprayflaske og slukke reiret med parafin. Røyk alene vil drepe veps. Alternativt, tenne et lite bål under reiret. Røyken vil begynne å strupe veps, og tvinger dem til å forlate. Når vepsene er borte, slå ned reiret, slik at de vil ha noe sted å gå tilbake til. For en mindre ekstrem metode, prøver agurk, som frastøter veps. Kutt opp agurk og la skivene på utsiden vinduskarmer, rundt grillplassen, og i andre problemområder.