Hovudside

Typer sikkerhet barer for Windows

by Walther

Typer sikkerhet barer for Windows

Vindu sikkerhet barer stoppe inntrengere fra å bryte inn i boliger og bedrifter. Barene avskrekke tyver visuelt. Enhver bolig med vindu barer vil bli vanskeligere å bryte seg inn, og kriminelle vil se etter et usikret huset i stedet. Vindu barer er vanligvis laget av stål eller aluminium, men tyngre barer laget av smijern er tilgjengelig. Noen sikkerhets barer har flere funksjoner, som alarm triggere eller flyttbare deler.

Dekorative vindus Barer


Dekorative vindus vakter, også kalt Griller, blir brukt til både boliger og bedrifter. De har et design som en bokrull eller diamantformede, plassert i midten av barene. Denne type vindu vakt kan også likne en Tudor eller Colonial vindu mønster og synes umulig å skille fra utformingen av vinduet selv. Butikker bruker gitre for å dekke sine foran vinduene og hindre "smash og grip" ran. Dekorative gitre er laget av flere materialer. Mange eldre bygninger har smijernsgitter på både vinduer og dører. Eiere av bedrifter og moderne bygninger kan velge solide stålstenger. Dekorative vindus barer er tilgjengelig i både horisontale og vertikale design. De kan være permanent eller avtagbart.

Flyttbare sikkerhet barer


Quick-release, eller utvidsikkerhetsgitter, svinge utover å tillate hus å flykte i nødstilfeller. De fjerner og fest raskt så lenge vinkelbeslag forblir på vinduskarmen. Utvidsikkerhets vindu barer kan justeres til å passe alle størrelser vindu. Søylenes stålrør glir inn en annen tube å utvide og passe enhver lengde vindu. Quick-release vindu innbrudd barer beskytte kjeller og sidevinduene, foran vinduene, og vinduer i alle rom i et hus eller leilighet.

Bandit Security Barer


En bandit sikkerhet bar passer sikkert over et vindu, enten vertikalt eller horisontalt. Laget av aluminiumslegering, baren er vanligvis brukes på kjellervinduer. Det beskytter en skyve vinduet om det er lukket eller åpen. Hus kan åpne og lukke vinduet fra innsiden mens baren er festet. Hvis en inntrenger tukler med det, vil en magnetstripe i baren utløse huseierens voldsalarm. Baren er fjærbelastet og kan fjernes for rengjøring.

Folding Vindu Security Barer


Folding sikkerhet barer er enkle å installere, og kan brettes og lagres når den ikke er i bruk. Huseiere kan montere dem med braketter og skruer i noen få korte skritt. Stålstengene kommer i brun, hvit eller sort for å matche bygningen farge. De hindrer inntrengere fra knusende glass, men ikke sperrer utsikten av beboerne leter utenfor.

Skremt Sikkerhet Vindu Barer


Hengslede aluminiumslegering sikkerhet barer med alarm triggere gi huseiere ekstra beskyttelse mot inntrengere. I motsetning til Bandit Window Bar, som er en ensom bar plassert over et vindu, skremt sikkerhet barer ligne regelmessige sikkerhets barer. Når en bar er fjernet, en magnetisk enhet på det utløser voldsalarm. Disse barene arbeide med både kablede og trådløse alarmsystemer. Hjemmet eller bedriftseier må ha et alarmsystem installert i deres bygning for disse barene for å fungere. Stolpene er flyttbar fra innsiden for rengjøring eller rømme i nødstilfeller.