Hovudside

Hvordan å beskjære en kinesisk Elm Tree

by Walther

Hvordan å beskjære en kinesisk Elm Tree

En kinesisk alm treet kan dyrkes i to primære former - det vanlige treet, som kan vokse til å bli 60 meter høy eller mer, og bonsai form, som er en miniatyr versjon av det store treet. Begge typer trær trenger regelmessig beskjæring for å holde seg friske, selv om det i full størrelse kinesisk alm trenger mye mindre oppmerksomhet enn sin bonsai motstykke. Kinesiske almetrær kan plantes i en plen for å skape skygge eller vokst i et bonsai planter som et innendørs skjerm.

Bruksanvisning


Hvordan å beskjære en Outdoor kinesiske Elm Tree


•  Kontroller grener av kinesisk alm for ødelagte, skadet eller døde greiner. Disse grenene kan begynne å råtne på treet og huset sopp og insekter som vil skade resten av treet.

•  Bruk beskjæringssakser å kutte av døde eller skadede grener. Kutt grenen av på stedet der den møter en annen gren eller bagasjerommet på den kinesiske alm treet. Gjøre kutt i vinkel for å bremse produksjonen av saft og begrense skadene som oppstår fra beskjæring.

•  Se etter om noen grener som viser tegn på insekt eller sykdomsproblemer, som for eksempel soppvekst, insektegg eller borehull, svak vekst eller visner bladene. Disse grenene kan begynne å spre problemer til resten av den kinesiske alm treet og få den til å bli syk.

•  Klipp av syke greiner nær et tilstøtende gren eller bagasjerommet. Gjør en vinklet kutt for å stoppe strømmen av saft og redusere skader på kinesisk alm.

•  Bruk plantevernmidler til treet hvis det er noen insekt eller sopp problemer å bidra til å holde treet sunt. Kast alle greiner umiddelbart for å redusere muligheten for å spre problemer hele plenen.

•  Forme kinesisk alm treet. Sjekk for grener som vokser for tett sammen og skjær dem tilbake. Fjern greiner som vokser ujevnt eller som blokkerer nedre deler av treet fra å motta sollys.

Hvordan å beskjære kinesiske Elm Bonsai Trees


•  Kontroller bonsai treet for tegn på skade eller lemmer som ikke vokser ordentlig. Bruk bonsai beskjæringssakser å kutte av døde, skadede eller svake lemmer.

•  Shape bonsai treet. Mange bonsaitrær, inkludert den kinesiske alm, kan beskjæres og vridd inn i en rekke former. Klipp av grener for å opprettholde formen på bonsai treet.

•  Fjern bonsai treet fra sin planter og riste eller skrape skitt fra sine røtter. Skjær tilbake røttene til bonsai treet slik at de er omtrent samme størrelse som grenene. Bonsaitrær med store rotsystemer kan gjennomgå tunge vekst spruter som svekker treet og skade sitt utseende.

•  Sett bonsai treet tilbake i sin planter og dekke røttene før vanning den kinesiske alm bonsai.

Tips og advarsler


  • Full-size kinesiske almetrær bør beskjæres tidlig på våren før de begynner å produsere knopper. Eldre trær ikke krever årlig beskjæring, men yngre trær gjør.