Hovudside

Minnesota Blomstrende trær

by Walther

Minnesota Blomstrende trær

Blomstrende trær er en flott måte å legge til privatliv og skygge sammen med farge. De fleste forbinder blomstrende trær med temperert klima, men det er mange varianter av blomstrende trær som vokser selv inn nordligste Minnesota. Flere varianter har interessant bark og vakker høst løvverk, slik at de er av interesse året rundt. Trikset med trær er å plante dem på riktig sted, hvor det vil få mengden sol, vann og plass til rot at det er behov for.

Kongelig Empress


Kongelig Empress vokser nesten like bredt som det gjør høy, og topper ut på ca 50 fot. I løpet av våren, utbrot det i duftende hvite og lavendel trompetformede blomster. Med sin enorme baldakin og store blader, er dette den perfekte skyggen treet som også gjør en flott eksemplar treet. Dette treet gjør best i den sørlige delen av staten.

Tulip Poplar


Denne 70-fots gigant av et tre idrett enorme mengder dramatiske gule blomster om våren med like dramatiske gylne gule blader i høst. Den kjegleformede treet er flott for skygge og har fine proporsjoner når nakne. Blomstene har velduftende nektar som tiltrekker seg mange typer fugler, inkludert kolibrier. Den trives i ulike typer jordsmonn og lysforhold, og er motstandsdyktig mot sykdom og kjæledyr, noe som gjør det enkelt å vokse.

Høst Cherry


Dette treet er uvanlig i at det ikke bare blomster om våren, men det også blomster igjen i høst. Hvis vinteren er varmt, kan du selv se en tredje blomst periode. De hvite blomstene har doble rader med kronblader, så når de dukker opp i løpet av høsten og vinteren, de legger drama til et verksted. I motsetning til mange kirsebærtrær, blir denne varianten ganske høye, omtrent 40 fot og har en bred baldakin. Det vil vokse gjennom hele staten og er veldig kaldt hardfør og tørke tolerant.

Japansk Tre Lilac


Dette lille treet har en uregelmessig formet bagasjerommet og en mørk rød bark som gir interesse i vinter. I slutten av våren, spirer dette treet store klynger av duftende kremet blomster. Dette treet gjør det bra når klumpet seg med andre av sitt slag. Det er hardfør i hele staten.

Blomstrende Crabapple


Mange varianter av blomstrende crabapple varierer i høyde fra sju til 25 meter, men alle er hardføre i hele staten. Sine blomster varierer fra hvit til rød og deres løvverk kommer i et bredt spekter av farger også. Deres frukt gir sterk visuell appell og noen har farget frukt inn i vinteren når resten av treet er nakne, noe som gir dem året rundt visuell interesse. Frukten kan tiltrekke dyreliv.

Mountain Ash


Dette treet er en rask dyrker som idrett masser av kremet blomster i slutten av våren. På sensommeren, til oransje skarlagenrødt fruktformer i klynger, som tiltrekker seg fugler. Frukten blir flere inches i diameter og noen varianter sport frukt godt inn i vinter, noe som gir trær vinter interesse. Det er innfødt i hele staten.