Hovudside

Honeywell Trygge Instruksjoner

by Walther

Honeywell Trygge Instruksjoner

En Honeywell trygt installert i ditt hjem kan beskytte viktige elementer og dokumenter fra tyveri, brann og vann. Honeywell enheter er tilgjengelig med nøkkel, tastatur eller en kombinasjon av begge. Honeywell safer er montert i veggen, boltet til bakken eller sitter fritt på bakken. De kommer i en rekke størrelser, fra under en fot til over fem meter i høyden. Når safe er installert i hjemmet eller kontoret, lære å sette opp et passord og bruke enheten.

Bruksanvisning


•  Tast inn fabrikkinnstilt passkode trykt i manualen for å åpne safen for første gang. En grønn indikatorlampe tennes og døren klikk åpne. I løpet av de neste fem sekunder, trekk døren åpen etter håndtaket. En rød varsellampen lyser hvis pass koden tastet feil. Hvis pass koden blir angitt feil tre ganger på rad, låses trygt automatisk du ut i 20 sekunder. Mer feil pass kode forsøk resultere i en lengre lockout periode.

•  Skyv den røde minneknappen på innsiden av døren for å programmere din personlige passkode. Tastaturet avgir en lyd og en gul indikatorlampen lyser. Skriv inn et nytt pass kode mellom 07:57 tallene langt inn i tastaturet. Trykk på "B" -knappen. Tastaturet avgir en lyd, og den gule varsellampen lyser for å signalisere at den nye passkode er lagret.

•  Skyv håndtaket ned i låst posisjon med døren fortsatt åpen for å teste den nye passkode. Vent noen sekunder for døren skal låses automatisk. Tast inn den nye pass koden inn i tastaturet og trykk på "A" -knappen. Låsen åpner med et hørbart klikk. Trekk opp på håndtaket for å åpne låsen.

•  Flytt nøkkellås dekselet under tastaturet til side for å åpne safen med en av de medfølgende overstyringstastene. Nøkkelen kan du omgå pass koden i tilfelle du glemmer koden eller tastaturet batterier dø. Sett nøkkelen inn i låsen og vri den mot klokken. Trekk opp håndtaket og trekke døren åpen.

•  Åpne trygg døren med nøkkelen eller passere kode for å få tilgang til batterikammeret, hvis tastaturet batteriene krever endring. Skyv batterikammeret dekke seg ved å legge press med fingrene og skyve det i retning av den trykte pilen. Ta ut de gamle batteriene, kast dem på riktig måte og installere fire nye AA-batterier. Sett på lokket og teste pass koden før stenger døren.

•  Sett inn elementer inn i trygge, holde dem klar av døren. Lukke døren og ta med håndtaket opp til en låst posisjon.