Hovudside

Fordelene av en dobbeltvirkende varmedetektor

by Walther

Fordelene av en dobbeltvirkende varmedetektor

Branner er en av naturens mest destruktive krefter, og når en brann antennes, bygger og sprer før den kan slukkes eller inneholdt, kan ødeleggelsen resultere i alvorlig skade på bygninger, skader på mange mennesker, og kanskje til og med dødsfall. Dermed røykvarslere tjener en viktig funksjon i å varsle deg når brannene er aktive eller truer med å utvikle seg, og det er mange fordeler med å anskaffe en dual-action varmedetektor for dette formålet.

Sats-of-Rise Feature


Satsen-of-rise funksjon på dual-action-varmedetektorer reagerer på branner som raskt vokser i varme og intensitet. Når temperaturen i et rom med en dobbeltvirkende varmedetektor øker ved en plutselig og rask hastighet overstiger 15 grader per minutt, detektoren aktiverer sitt varslingssystem for å advare folk i rommet og brannvesenet på brannfaren.

Fast-Temperatur Feature


En dobbeltvirkende varmedetektor har en fast temperatur-funksjon som fungerer som en fremgangsmåte for å detektere brannfare som vokse og utvikle seg sakte og gradvis. Når et sett temperaturgrense er nådd, en fosfor og en bronse våren holdt under spenning ved smelt eutektiske legering smelter og aktiverer alarmen.

Dual Handling


Mens enkeltvirkende varmedetektorer bare er utstyrt med enten en rate-of-rise funksjon eller en fast temperatur funksjonen, er dual-action-varmedetektorer utstyrt med begge funksjonene. Stand til å bruke disse to uavhengige metoder for å effektivt oppdage branner og røyk farer, dual-action-varmedetektorer aktivere sine varslingssystemene for å hevde advarsler for både gradvise brannfare som utvikler sakte og for intense brannene som antennes og spredte seg raskt.