Hovudside

Chinese Money Tree Guide

by Walther

Chinese Money Tree Guide

Pachira aquatica, vanligvis kjent som kinesisk penger treet, er en saftig dekorativ potteplante som sies å bringe lykke når den mottas som en gave. Den heldigste ting om kinesiske penger trær bare kan være hvor enkle de er å vokse. Tørke-tolerant og lite lys-elskende, kinesiske pengetrær gjør en utmerket kontor anlegg og er perfekt for den glemske gartner.

Vanning


Kinesiske penger trær er hardføre og vokser best når vannet lett. Tillat overflaten av plantejord for å tørke ut mellom hver vanning. Når vannes for ofte, penger trær er utsatt for rot råtne. Vann penger treet ikke mer enn en gang per uke; om vinteren, kan du være i stand til å gå så lenge som tre uker mellom hver vanning.

Belysning og temperatur


Kinesiske penger trær foretrekker indirekte eksponering for sollys. Plassere pengene dine treet på et sted i hjemmet hvor det vil få minst fire timer med indirekte sollys per dag. For best resultat, beholde pengene treet i temperaturer på 60 til 85 grader F.

Gjødsling


Selv om kinesiske penger trær ikke trenger mye gjødsel for å vokse, bør du gi dem hyppige lys anvendelser av gjødsel. Påfør en kvart styrke anvendelsen av en potteplante gjødsel til din kinesiske penger treet annenhver gang du vanner det. Påfør gjødsel etter anvisningen på pakken for å unngå å skade penger treet.

Beskjæring


Den kinesiske penger treet trenger litt beskjæring for å vokse med hell. Men du kan holde dine penger treet ser vakker ved å fjerne eventuelle misfargede, syke, skadde eller døde blader så snart du oppdager dem. Fjerne problem later ikke bare forbedrer utseendet på anlegget, men spurs det å produsere sunnere ny vekst.

Repotting


Kinesiske penger trær vokser best når re-puttet i nye containere og plantejord hvert år. Beholderen du velger for dine penger treet bør være minst 2 inches større i diameter enn treet nåværende potten og gi tilstrekkelig dreneringshull. Velge en høy kvalitet potting jord som har blitt beriket med organisk materiale. Hvis drenering er fortsatt en bekymring, endre din potting jord med litt perlite når repotting din kinesiske penger treet.